palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

6 OK, AMIÉRT NEM TEHETSZ MÁST, MINT HOGY AKAROD

Hagyd, hogy az RS 660 a szemedbe nézzen, és elmondod, miért nem tudsz meglenni nélküle.

Vannak motorkerékpárok, amelyek követésre, tiszteletre és kényeztetésre vágynak, mások pedig egyenesen a szemedbe néznek, és pontosan megmondják, miért nem tudsz nélkülük boldogulni. Ami az okokat illeti, biztos lehetsz benne, hogy az RS legalább 660-at ismer. Egyelőre elégedj meg a 6-tal.

1. Mert a sportos utazás nem feltétlenül kell, hogy kényelmetlen legyen. Mostantól.

Vannak olyan motorok, amelyek túl extrémek ahhoz, hogy pályán kívül teljes mértékben értékelni lehessen őket, mások pedig egyszerűen kompromisszumokat kötnek a keresett izgalmakkal kapcsolatban. És akkor ott van az RS 660, amely a sportos teljesítményt kényelmes ergonómiával ötvözi, a nyereg-lábtartó-kormány háromszögeléssel, amely garantálja a csuklót soha nem túlságosan megterhelő testtartást, és a lábak nem túlságosan behajlítottak. A sportos sokoldalúság új koncepciója, amely maximális irányíthatóságot biztosít, de nem fárasztja el a hosszú túrákon, így tökéletes a mindennapi használathoz és a legsportosabb motorozáshoz.
Ki mondta, hogy szenvedni kell ahhoz, hogy gyors legyél?

2. Mivel a motor teljesítménye családi kérdés

Jellegzetes hangzás, fékezhetetlen erő és elképesztő teljesítmény: az RS 660 homlokegyenest párhuzamos kéthengerese számos fogalmat és méretet örökölt az Aprilia V4 1100 elejétől, de mindenekelőtt a karaktert: beleértve ugyanazt a kipufogóhangot és a V erőforrásra jellemző csattanót.
100 lóerő, izgalmas csúcssebesség és tekintélyes nyomaték, amelynek nagy része már alacsony fordulatszámon rendelkezésre áll. Egy kivételes harmóniájú mechanikus szív, amely egy jóval nagyobb lökettérfogatú kéthengeres teljesítményével rendelkezik, bár elég kompakt és könnyű ahhoz, hogy az Aprilia mérnökei agilis és hatékony futómű-architektúrával tekerjenek köré, akár az úton, akár a pályán motorozol.
Mert a sebesség ritmus, és minden mozgás a szívből jön: vagy megvan a megfelelő ritmus, vagy bajban vagy.

3. Mert az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz pályát rajzoljunk.

Az alumíniumból készült lengőkar és a dupla sínes váz a motort használja csapágyelemként, ami merevséget, könnyű súlyt és következetesen valódi visszajelzést biztosít a motoros számára. Mint minden Aprilia esetében, itt sem lehet közvetlenebb kapcsolat az elménk és a kerekek által bejárt útvonal között.
Ez egyértelmű abból a mosolyból, amely a sisakvászon mögül tör ki az arcodra, amikor az első rész az aszfalton siklik: pontosan ott van, ahol szeretnéd.

4. Mert a “biztonság” és az “elektronika” már nem zavaró tényező, hanem teljesítmény.

Egy szilárd műszaki és mechanikai ágazat, párosulva egy olyan technológiai aggyal, amelyet úgy hangoltak, hogy fokozza – nem pedig áthidalja – a vezetési élményt.
Az RS 660 a nagyobb V4-es testvérektől kölcsönzi a legendás APRC elektronikus vezérlőcsomagot, forradalmasítva a középmotorok jellemzőinek színvonalát. Motorfék, Wheelie Control, tempomat, kanyarstabilizáló ABS: felejtsd el az összes nevet a prospektus listáján (ami sokkal hosszabb), mert mostantól minden funkció a tested meghosszabbításává válik, amely képes bármilyen vezetési körülményt harmonikussá és metszővé tenni.
Mire jó az izom ész nélkül? Az RS 660-ban mindkettő megvan. Erre mérget vehetsz.

5. Mert lélegzetelállítóan gyönyörű (de ezt már tudtad), és a kialakítása mindig funkcionális.

Az RS 660 tetszés szerint alakítja át az esztétika és a mérnöki munka szabályait, és diktálja a középmotoros sportmotorok jelenét és jövőjét.
Nemcsak, hogy ez az egyetlen motor a piacon, amelynek van, de a kétrétegű burkolat feladata az is, hogy a légáramlatot eltérítse a motoros lábától. Az ellenkező oldalon az erőteljes és kúpos, teljes LED-es fényszóró peremkerületi DRL-lel, amely aerodinamikussá és biztonságossá teszi az RS 660-at, olyan karcsú formává válik, amely mindenhol, bármilyen fényviszonyok között összetéveszthetetlen nyomot hagy.
A hideg futkos a hátán azoknak, akik még nem ismerik, égető késztetést azoknak, akik máris vágynak rá.

6. Mert mind a köridők, mind a kilométerenkénti mosolyok számítanak.

Idői egy kifinomult versenyzőhöz méltóak, tiszta, hamisítatlan szórakozása pedig egy fenegyerekhez méltó: Az RS 660 az Ön új elképzelése a mindennapi sportosságról.

A motorozás öröme, amely nem áldozza fel az Aprilia autentikus versenyzői DNS-ét. Az izgalom a kezedben, amelyről soha nem akarsz leszállni; és ha mégis muszáj, alig várod, hogy újra nyeregbe pattanj és tekerd a gázt, mert semmi sem akadályoz meg ebben: csak akarnod kell.

Fedezd fel az Aprilia modelleket

aprilia tuono 660

Tuono 660

rs660

RS 660

ap6192200ebm01 01 s 2

RSV4

tuonov4

Tuono V4

ap6112900ebm01 01 s

RS 125

ap6122200ebm01 01 s

Tuono 125

ap6161s00ecnb6 01 s

SX 125

ap6161r00ecnb6 01 s

RX 125

ap6136000ebn01 01 s

Tuareg 660

esc3r7cid5 01 s

SXR 50

nsscnd7u01 01 s

SR GT

aprilia rs457 3

RS 457