palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

ÜDVÖZLÜNK AZ ODES MAGYARORSZÁGNÁL!

ODES ATV / UTV / SIDE BY SIDE Magyarország

Az ODES az ismert név, amely az ATV, Side by Side és UTV modellek világában a minőség, megbízhatóság és teljesítmény szinonimájává vált. Az ODES járművek egyesítik az off-road képességeket, a tartósságot és a stílust, így tökéletes választás mindenki számára, aki szeretne kilépni a hétköznapokból, és felfedezni az izgalmas kalandok világát.

Az ODES ATV-ket az USA-ban tervezik. A gyártás a legmodernebb gépeken és a legújabb generációs ipari robotokkal történik.

Az ODES ATV modellek kiváló minőségűek és tervezésüknek köszönhetően kiemelkedő teljesítményt nyújtanak minden terepen. Legyen szó meredek hegyi ösvényekről, homokdűnékről vagy sáros erdős területekről, az ODES ATV-k mindig képesek megbirkózni a kihívásokkal. Robusztus szerkezetük és erőteljes motorjaik a legmagasabb szintű megbízhatóságot biztosítják, így Önnek csak az élményekre kell koncentrálnia.

A Side by Side járművek az ODES kínálatának másik büszkeségei. Ezek az innovatív gépek lehetővé teszik, hogy barátaival vagy családjával együtt élvezze az off-road kalandokat. A tágas utas- és rakodótér biztosítja a kényelmet és a sokoldalúságot, míg az intelligens funkciók, mint például a fedélzeti navigációs rendszer vagy a könnyen kezelhető vezérlőszervek, még élvezetesebbé teszik az utazást.

Az ODES UTV modellek az extrém teljesítmény és a kényelem tökéletes egyensúlyát hozzák létre. Az ergonomikusan tervezett vezetőfülke, a párnázott ülések és a precíziós kormányzás mind-mind arra szolgálnak, hogy a vezető és az utasok számára kényelmes és sima utazást biztosítsanak. A kifinomult felfüggesztési rendszer és az erőteljes motorok garantálják, hogy az ODES UTV-k megállás nélkül szeljék át a legkeményebb terepeket.

Az ODES ATV, Side by Side és UTV modellek közös jellemzője a folyamatos innováció és a legújabb technológia felhasználása. Az ODES azon törekszik, hogy mindig a legjobb élményt nyújtsa a vezetőknek, és a lehető legjobb minőségű járműveket kínálja. Ha az off-road világát szeretnéd felfedezni és magabiztosan ki akarod élvezni a kalandokat, akkor az ODES a számodra a tökéletes választás.

ODES PATHCROSS ATV / QUAD
ODES PATHCROSS T3B

ODES ATV / QUAD Modellek

romet zxt 125 zöld

PATHCROSS 650 Modellek

PATHCROSS 850 ATV

PATHCROSS 850 Modellek

PATHCROSS 1000 ATV

PATHCROSS 1000 Modellek

ODES ATV / UTV / SIDE BY SIDE Magyarország

ODES Kiegészítők