palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Új csúcsmodellel bővül 2022 tavaszától a Benelli Leoncino család, a Leoncino 800-zal. Az eddig megjelent rengeteg prototípus után végre láthattuk a végleges formát a 2021-es EICMA-n. Lássuk, milyen újdonságok lesznek a motoron. 

benelli leoncino 800 trail

Rögtön nem is egy, hanem két modell érkezik, az off-roados Leoncino 800 Trail dupla hátsó kipufogóval, és 19-es első küllős kerékkel és egy “utcai”. A “modern klasszikus” formát magára öltő kétkerekű sportos és dinamikus megjelenést kap avantgard technikai és stilisztikai jegyekkel.

76,2 lóerős motorja megegyezik a szintén ugyanitt bemutatott TRK 800 blokkjával. 754 köbcentiméteres, kéthengeres, folyadékhűtéses, négyütemű motorja 76,2 lóerőt teljesít 8500-as fordulaton, és 67 Nm forgatónyomatékot 6500-nál. A motorvezérlést két vezérműtengely biztosítja hengerenként 4 szeleppel, 43mm-es folytószelep átmérővel. Nyomatékhatárolós tengelykapcsoló és a kuplungasszisztens is érkezik a motorhoz, hogy a 6 sebességes váltó biztonságosan  üzemeltethető legyen.

Az “utcai” változathoz képest a Trail jobban fel van készítve a terep minden körülményére. A csővázat elől 50 mm-es Marzocchi upside-down villákkal szerelték, mely 140 mm-es rugóúttal rendelkezik az utcai és 148 mmessel a trail változatnál. A hátsó lengőkart egy központi rugóval szerelték, ami 140 mm mozgást enged a keréknek. Az utcai változatnál 805 mm-es ülésmagasságot, a Trailnél pedig 834 mm-et mérhetünk.

A trail esetén elől 120/70 ZR19, hátul 170/60 ZR17 gumik gondoskodnak az úthoz kapcsolódásról. A megállásról a Brembo gyártotta dupla 320 mm-es úszó-féktárcsák gondoskodnak, radiális négydugattyús féknyergekkel. Hátul pedig 260 mm-es tárcsát és kétdugattyús féknyerget találhatunk.

A dupla, magasba helyezett kipufogót direkt ehhez a modellhez tervezték illetve az oldalsó típusszámozás is a hővédő lemezre került. Magas szélvédő került az első fényszóró fölé. Szögletes tankidom, bordázás teszi a megjelenést dinamikussá, mégis művészivé. A Trail verzió modern TFT kijelzőt is kapott.

Az ülést arra tervezték, hogy minden körülmény között kényelmet adjon a vezetőnek. Az utcai változat esetén az ülés alatt egy Leoncino logót találunk. Emellett ne feledkezzünk meg az első sárvédőn helyet kapott oroszlánról sem.

Érkezése 2022 tavaszán várható. Árakat még nem tették közzé. Ha nem szeretnél lemaradni a motorról, iratkozz fel várólistánkra, és érkezéskor értesítünk róla. Addig pedig döntsd el, hogy szürke vagy zöld színben vinnéd. 🙂

Ügyfeleink véleménye:

  positive review  Üdv Mindenkinek! Bemutatom az UTOLSÓ magyarországi Euro4-es RKF-et ebben a gyönyörű full fehér színben, melynek boldog és büszke tulajdonosa lehetek. Hálásan Köszönöm minden technikai-, szakmai- és BARÁTI segítségét Palkó Péter-nek, aki az első motorom megvételében valóban a legbarátságosabb magyarországi márkakereskedés és szerviz vezetőjeként mindenben támogatott. Aki a közeljövőben Benelli vagy Keeway vásárláson gondolkodik keresse bátran a Benelli - Keeway Márkakereskedés és Szerviz Sárvár -t felkészült csapat és nagyon baráti hangulat fogja várni minden kérdését, kérését. #benelli #keeway #rkf #batátságoskereskedés #imádomamotorom

  Gábor Szücs Avatar Gábor Szücs
  2021.11.15.

  positive review  A vevői igényeket maximálisan figyelembe vevő kereskedés. Korrekt megbízható. A szakmai hozzáértés magas színvonala jellemzi Őket. További jó munkát, sok-sok megrendelőt kívánok!

  Gábor Perecz Avatar Gábor Perecz
  2021.10.10.

  positive review  Az első pillanattól fogva kedves, barátságos, jó hangulatú kiszolgálás, melyhez magas szakértelem párosul. A motor megvásárlása után is nagyon segítőkészek minden kérdésben. Csak ajánlani tudom Őket, Köszönöm Péter és Bálint ! 🙂

  Mónika Ilosfai Avatar Mónika Ilosfai
  2021.11.10.

2022 benelli trk 800 bemutato