Bemutatkozott a Brixton Cromwell 1200 a 2021-es EICMA-n. Ezzel a modellel szeretne a Brixton betörni a nagy motorok ligájába. Már nem csak a 125-ös motorjairól ismerhetjük a márkát ezentúl, hanem egy igazi nagy vasat is kiadott. 

cromwell 1200

Nem kell már sokat várni. 2022 második negyedévétől ugyanis érkezik a Brixton új cirkálója a Cromwell 1200. Jókora ugrás lesz ez a Brixton márkának, hiszen eddig leginkább csak a 125-ös modelljeiről ismerhettük (sokszor mint piacvezető).

A bemutatott motor már majdnem készen áll a sorozatgyártásra. Már csak néhány lépés van hátra a forgalmazásig. A motor egy 1222 köbcentis soros kéthengeres 82 lóerővel és 108 Nm nyomatékkal már 3500-as fordulaton. KYB lengéscsillapitóval szerelve, Nissin fékrendszerrel, Bosch ABS-szel, kipörgésgátlóval, tempomattal és Magneti Marelli gyújtásrendszerrel. A Pirelli gumik, TFT kijelző és riasztó sem hiányzik belőle.

Két vezetési mód közül fogunk tudni választani. ECO és Sport. A sorozatgyártás 2022 elején kezdődik, várhatóan tavaszra elér hozzánk is. A motor már előrendelhető, listaára 4799990 Forint lesz. Ha szeretnél egyet, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot, és elmondjuk, mikor és hogyan lehet a tiéd.

A Brixton további modelleket is bemutatott az EICMAn, mint a Crossfire 125-öt, Crossfire 500, Crossfire 500X modelleket.

Ügyfeleink véleménye:

  positive review  Korrektek, segítőkészek. Bátram ajánlom a srácokat. 👍

  Kercsmár Gábor Avatar Kercsmár Gábor
  2021.09.05.

  positive review  Maximálisan elégedett vagyok a testvérpárral segítőkészek, korrektek, barátságosak. Fiam első motorjánál mindenben segítőkészek voltak. Bátran ajánlom mindenkinek! Köszi srácok!

  Mónika Horvath Avatar Mónika Horvath
  2021.09.09.

  positive review  Üdv Mindenkinek! Bemutatom az UTOLSÓ magyarországi Euro4-es RKF-et ebben a gyönyörű full fehér színben, melynek boldog és büszke tulajdonosa lehetek. Hálásan Köszönöm minden technikai-, szakmai- és BARÁTI segítségét Palkó Péter-nek, aki az első motorom megvételében valóban a legbarátságosabb magyarországi márkakereskedés és szerviz vezetőjeként mindenben támogatott. Aki a közeljövőben Benelli vagy Keeway vásárláson gondolkodik keresse bátran a Benelli - Keeway Márkakereskedés és Szerviz Sárvár -t felkészült csapat és nagyon baráti hangulat fogja várni minden kérdését, kérését. #benelli #keeway #rkf #batátságoskereskedés #imádomamotorom

  Gábor Szücs Avatar Gábor Szücs
  2021.11.15.

2022 benelli trk 800 bemutato