palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Cenntro Logistar 100

Az Innováció és Hatékonyság Új Szintje

Fedezze fel a Cenntro Logistar 100 lenyűgöző világát, ahol az innováció és a hatékonyság találkozik egyetlen járműben. A Logistar 100 egy forradalmian új megközelítést kínál a városi áruszállításhoz, amely kombinálja a kiváló teljesítményt és a fenntarthatóságot. Kísérjen el minket egy utazásra, és ismerje meg közelebbről ezt a korszerű járművet!

Cenntro Logistar 100 Fooldal

Kiváló Teljesítmény és Hatékonyság

A Logistar 100 hajtását kiváló minőségű elektromos motorok biztosítják, amelyek garantálják a csendes és hatékony működést. A jármű kifejezetten a városi áruszállítás igényeire van tervezve, így könnyedén manőverezhető és rendkívül gazdaságos. A Logistar 100 maximális hatékonyságot nyújt, miközben minimalizálja a környezeti terhelést.

dongfeng t5 evo

Rugalmas és Kényelmes Kialakítás

A Logistar 100 kiválóan alkalmazkodik a városi környezethez és az áruszállítás különböző igényeihez. A rugalmas kialakítás lehetővé teszi, hogy a jármű könnyedén alkalmazkodjon a különböző munkaterhelésekhez és helyszínekhez. Az ergonomikus vezetői környezet és a kényelmes ülések biztosítják a kellemes munkavégzést a Logistar 100-on.

dongfeng t5 evo

Innovatív Technológia és Biztonság

A Logistar 100 számos innovatív technológiai megoldással van felszerelve, hogy minden utazás biztonságos legyen. Az adaptív sebességszabályozó, a vészfékasszisztens és a tolatóradar csak néhány azok közül a funkciók közül, amelyek növelik a jármű biztonságát és a vezető kényelmét. A Logistar 100 minden pillanatban védelmet nyújt Önnek és a környezetének.

dongfeng t5 evo

Fenntarthatóság és Zöld Mobilitás

A Cenntro elkötelezett amellett, hogy hozzájáruljon a környezetvédelemhez és a zöld mobilitás terjedéséhez. A Logistar 100 elektromos hajtása nullakibocsátású működést tesz lehetővé, ami hozzájárul a városi levegőminőség javításához és a környezeti terhelés csökkentéséhez. Ezáltal a Logistar 100 nemcsak hatékony, hanem környezetbarát megoldás is a városi áruszállításhoz.

dongfeng t5 evo

A Cenntro Logistar 100 az innováció és hatékonyság új szintje a városi áruszállítás terén. Az elektromos hajtás, a kiváló teljesítmény és a rugalmas kialakítás együttesen teszik ezt a járművet az ideális választássá minden olyan vállalkozás számára, amely keresi a fenntartható és hatékony megoldást városi szállítási igényeire. Fedezze fel a Cenntro Logistar 100 világát, és lépjen be az elektromos áruszállítás új korszakába!