palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Cenntro Logistar 200

A Hatékonyság és Rugalmasság Megtestesítője

Fedezze fel a Cenntro Logistar 200 lenyűgöző világát, ahol a hatékonyság és a rugalmasság találkozik egyetlen járműben. A Logistar 200 széles termékpalettája lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást városi áruszállítási igényeire. Kísérjen el minket egy utazásra, és ismerje meg közelebbről ezt a sokoldalú járművet!

3db cenntro ejszakai

Kiváló Teljesítmény és Hatékonyság

A Logistar 200 hajtását kiváló minőségű elektromos motorok biztosítják, amelyek garantálják a csendes és hatékony működést. A jármű kifejezetten a városi áruszállítás igényeire van tervezve, így könnyedén manőverezhető és rendkívül gazdaságos. Az Logistar 200 maximális hatékonyságot nyújt, miközben minimalizálja a környezeti terhelést.

dongfeng t5 evo

Rugalmas és Kényelmes Kialakítás

Az Logistar 200 széles termékpalettája lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást városi áruszállítási igényeire. A jármű különböző méretei és kivitelű modelljei lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjon az Ön egyedi igényeihez és munkaterheléséhez. Az ergonomikus vezetői környezet és a kényelmes ülések biztosítják a kellemes munkavégzést az Logistar 200-on.

dongfeng t5 evo

Kiemelkedő Modellválaszték

A Logistar 200 széles modellválasztéka lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást városi áruszállítási igényeire. A különböző méretek és kialakítású modelljei rugalmasan alkalmazkodnak az Ön vállalkozásának egyedi igényeihez és munkaterheléséhez. A Logistar 200 kiváló minőségű elektromos járművek teljes skáláját kínálja, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb modellt.

dongfeng t5 evo

Innovatív Technológia és Biztonság

A Logistar 200 számos innovatív technológiai megoldással van felszerelve, hogy minden utazás biztonságos legyen. Az adaptív sebességszabályozó, a vészfékasszisztens és a tolatóradar csak néhány azok közül a funkciók közül, amelyek növelik a jármű biztonságát és a vezető kényelmét. A Logistar 200 minden pillanatban védelmet nyújt Önnek és a környezetének.

dongfeng t5 evo

A Cenntro Logistar 200 a hatékonyság és rugalmasság megtestesítője a városi áruszállítás terén. A széles modellválaszték, az innovatív technológia és a kiváló minőség együttesen teszik ezt a járművet az ideális választássá minden olyan vállalkozás számára, amely keresi a hatékony és megbízható megoldást városi szállítási igényeire. Fedezze fel a Cenntro Logistar 200 világát, és lépjen be a hatékony áruszállítás új korszakába!