palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Cenntro Logistar 260

A Megbízhatóság és Teljesítmény Összehangolása

Fedezze fel a Cenntro Logistar 260 lenyűgöző világát, ahol a megbízhatóság és a teljesítmény összehangolódik egyetlen járműben. A Logistar 260 a legújabb innovációk és a Cenntro által nyújtott fejlett technológia kombinációjával rendelkezik, hogy minden szállítási feladatot magas hatékonysággal és rugalmassággal kezeljen. Kísérjen el minket egy utazásra, és ismerje meg közelebbről ezt az erőteljes járművet!

Cenntro Logistar 260 elektromos furgon elektromos teherszallito scaled 1

Erőteljes Teljesítmény és Gazdaságosság

A Logistar 260-et erőteljes elektromos hajtású motorok hajtják, amelyek garantálják a dinamikus teljesítményt és a csendes üzemelést. Az előremutató hajtáslánc-technológia és az optimalizált energiafelhasználás révén a Logistar 260 kiemelkedően gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé. Ezáltal a jármű ideális választás mindazok számára, akik hatékony és fenntartható szállítási megoldást keresnek.

dongfeng t5 evo

Rugalmas Kialakítás és Sokoldalúság

A Logistar 260 rugalmas kialakításának köszönhetően könnyedén alkalmazkodik a különböző szállítási igényekhez és környezethez. A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy a jármű testre szabott megoldásként szolgáljon a vállalati felhasználók számára. A Logistar 260 széles körű konfigurációs lehetőségekkel rendelkezik, így biztosítva a maximális sokoldalúságot és funkcionalitást.

dongfeng t5 evo

Fejlett Technológia és Biztonság

A Logistar 260 számos fejlett technológiai funkcióval rendelkezik, hogy minden utazás biztonságos legyen. Az adaptív vezetést támogató rendszerek, az ütközésmegelőző funkciók és az intelligens sebességszabályozás mind hozzájárulnak a vezető és a jármű környezetének védelméhez. A Logistar 260 a legújabb biztonsági és vezetést támogató funkciókat kínálja, hogy Ön biztonságban érezhesse magát az úton.

dongfeng t5 evo

Fenntarthatóság és Környezettudatosság

A Cenntro elkötelezett amellett, hogy hozzájáruljon a környezetvédelemhez és a fenntartható fejlődéshez. A Logistar 260 elektromos hajtása nullakibocsátású működést tesz lehetővé, ami hozzájárul a környezeti terhelés csökkentéséhez és a városi levegőminőség javításához. A Cenntro törekszik arra, hogy innovatív megoldásaival segítse elő a zöld mobilitás térnyerését, és ezzel pozitív hatást gyakoroljon a környezetre.

dongfeng t5 evo

A Cenntro Logistar 260 a megbízhatóság és teljesítmény új szintje a szállítási iparágban. Az erőteljes motorok, a gazdaságos üzemeltetés és a rugalmas kialakítás együttesen teszik ezt a járművet az ideális választássá mindazok számára, akik hatékony és megbízható megoldást keresnek szállítási feladataikra. Fedezze fel a Cenntro Logistar 260 világát, és lépjen be a hatékonyság és fenntarthatóság új dimenziójába!