palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Cenntro Teemak

Az Elektromos Mobilitás Forradalma

A Cenntro Teemak egy modern és környezetbarát elektromos jármű, melyet városi közlekedésre és kisebb áruszállítási feladatokra terveztek. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen manőverezhető és alkalmas szűk városi környezetekben történő közlekedésre is. A Teemak modell a Cenntro elkötelezettségét tükrözi a fenntartható mobilitás és az innováció iránt.

2.verzio Cenntro TeeMak elektromos off road elektromos teherszallito 1 scaled 1

Környezetbarát Megoldás

Az elektromos hajtású Cenntro Teemak jelentős mértékben hozzájárul a városi környezet levegőminőségének javításához. A nullakibocsátású működésnek köszönhetően minimalizálja a környezeti terhelést és csökkenti a zajszintet, így segítve a városok élhetőbbé válását és a fenntartható közlekedés terjedését.

dongfeng t5 evo

Rugalmas Felhasználhatóság

A Cenntro Teemak kialakítása és méretei lehetővé teszik számos különböző feladat ellátását. Legyen szó áruszállításról, kis távolságok megtevéséről vagy városi szállítási feladatokról, a Teemak modell könnyedén alkalmazkodik a felhasználók igényeihez és a városi közlekedés változatos kihívásaihoz.

dongfeng t5 evo

Modern Technológia

A Cenntro Teemak felszereltségéhez olyan modern technológiai megoldások tartoznak, mint az okos vezetési rendszerek és az infotainment rendszerek. Ezek a funkciók nemcsak növelik a vezetés kényelmét és biztonságát, hanem elősegítik a hatékonyabb városi közlekedést és az üzemeltetés optimalizálását is.

dongfeng t5 evo

Az Elektromos Mobilitás Jövője

A Cenntro Teemak modell képviseli az elektromos mobilitás jövőjét, ahol a környezetbarát megoldások és az innováció egyesül. Az ilyen típusú járművek elősegítik a zöld közlekedés térnyerését és hozzájárulnak a városok fenntartható fejlődéséhez.

dongfeng t5 evo