palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Dongfeng DF6 

Az Erő és Az Elegancia Találkozása

Fedezze fel a Dongfeng DF6 pickup varázslatos világát, ahol az erő és az elegancia egyesül. A DF6 nem csupán egy jármű, hanem egy életstílus, amely a kiváló teljesítményt és a stílust képviseli. Kísérjen el minket egy utazásra, és ismerje meg közelebbről ezt a lenyűgöző járművet!

dongfeng shine

Dongfeng DF6 – Stílus és Robusztusság

A Dongfeng DF6 pickup már az első pillantásra magával ragadja Önt kifinomult és robosztus megjelenésével. A progresszív design és az erőteljes vonalak összhangban vannak egymással, miközben kiemelik a jármű sportos jellegét. Az elegáns fényszórók és a jellegzetes hűtőrács azonnal felismerhetővé teszik a DF6-ot az úton.

dongfeng u-tour

Erő és Teljesítmény

A DF6 pickup hajtását erőteljes motorok hajtják, amelyek garantálják az optimális teljesítményt minden körülmények között. Legyen szó az aszfalton vagy terepen történő vezetésről, a DF6 képes megbirkózni a legnehezebb kihívásokkal is. Ez a jármű a megbízhatóság és az erő jelképe, amely minden helyzetben biztonságot nyújt.

dongfeng u-tour műszerfal

Kényelem és Praktikusság

Az utastérben a kényelem és a praktikusság vezető szerepet játszik. A tágas belső tér és a kényelmes ülések lehetővé teszik, hogy minden utazás kellemessé váljon. Az intelligens tárolási megoldások és a praktikus funkciók tovább növelik a DF6 használhatóságát és kényelmét. Emellett a nagyméretű rakodótér elegendő helyet biztosít minden szükséges felszerelésnek és eszköznek.

dongfeng u-tour belső tér

Biztonság és Megbízhatóság

A Dongfeng mindig is kiemelkedő fontosságot tulajdonított a biztonságnak és a megbízhatóságnak. A DF6 pickup számos fejlett biztonsági funkcióval van felszerelve, hogy minden utazás biztonságos legyen. Az adaptív sebességszabályozó, a vészfékasszisztens és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön nyugodtan élvezhesse az utazást a DF6 pickuppal.

dongfeng df6

A Dongfeng DF6 pickup a stílus és az erő tökéletes egyensúlyát kínálja. Az elegáns design, az erőteljes teljesítmény és a magas szintű kényelem együttesen teszik ezt a járművet a választott lehetőséggé azok számára, akik értékelik az autókban rejlő minőséget és megbízhatóságot. Fedezze fel a Dongfeng DF6 pickup világát, és lépjen be az erő és az elegancia világába!