palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Dongfeng Shine

A Praktikusság és Kifinomultság Egyesítése

Üdvözöljük a Dongfeng Shine világában, ahol a praktikusság és a kifinomultság találkozik egyetlen járműben. A Shine modell azoknak szól, akik értékelik az átgondolt tervezést és a megbízható teljesítményt egyaránt. A Shine modell légellenállási együtthatója (CV értéke) mindössze 0.25, amivel így a kategóriájában egy igazán kimagasló eredmény. Fedezze fel velünk ezt a stílusos és gazdaságos autót, és élvezze minden útját a Shine-nal! A motorizáltságról 1.5 literes szívó benzin vagy 1.5 literes turbó benzin motorok gondoskodnak.

Elérhető már 7.980.000 Ft-tól

dongfeng shine

Stílus és Design

A Dongfeng Shine azonnal lenyűgözi Önt a modern és letisztult designjával. A dinamikus vonalvezetés és az elegáns részletek harmonikusan egészítik ki egymást, miközben kiemelik az autó sportos jellegét. A Shine modell minden részlete átgondolt és stílusos, így minden úton magabiztosan megállja a helyét. Minden Shine modell alapfelszereltségének részére a fiatalos kárpitozás, bőr ülések és a nagy érintőképernyős középső kezelőfelület. Az ötszemélyes, 466 cm hosszúságú autó kiváló helykinálatot ad a benne ülők részére. 

dongfeng u-tour

Gazdaságosság és Teljesítmény

A Shine modell nemcsak stílusos, hanem kiválóan gazdaságos is. A modern motorok és a hatékony hajtáslánc-technológia révén a Shine optimális teljesítményt nyújt, miközben minimalizálja az üzemanyag-fogyasztást és a káros kibocsátásokat. Ezáltal ideális választás mindazok számára, akik értékelik a fenntarthatóságot és a gazdaságosságot. A Shine modellek megvásárolhatók kéziváltós és automataváltós verzióban egyaránt. Így mindenki a saját igényének megfelelő sebességváltó változattal tudja megvásárolni.

dongfeng u-tour műszerfal

Kényelem és Funkcionalitás

Az utastérben a kényelem és a funkcionalitás került előtérbe. A tágas belső tér és a kényelmes ülések lehetővé teszik, hogy minden utazás kellemessé váljon. Az okostelefon-integráció és a modern infotainment rendszer pedig a vezetés minden pillanatát kényelmessé teszi. A Shine modell praktikus tárolási megoldásokkal is rendelkezik, hogy minden utasnak elegendő hely álljon rendelkezésre a csomagokhoz és egyéb felszerelésekhez. A nagy 454 literes csomagtartóba sok csomag elfér, így akár egy nagyobb családi kirándulás is könnyen kivitelezhető vele.

dongfeng u-tour belső tér

Biztonság és Megbízhatóság

A biztonságot és megbízhatóságot kiemelt priorításként tűzték ki a Dongfeng mérnökei. Ezért ar Dongfeng Shine modell számos fejlett biztonsági funkcióval van felszerelve, hogy minden utazás biztonságos legyen. A légzsákok, övfeszítők, ABS, ASR, ESP, az adaptív sebességszabályozó, a vészfékasszisztens és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön nyugodtan és biztonságban élvezhesse az út minden pillanatát a Shine-nal.

dongfeng u-tour

A Dongfeng Shine egy kifinomult és praktikus választás minden vezető számára. Az elegáns design, a gazdaságos üzemeltetés és a magas szintű kényelem együttesen teszik ezt a modellt az ideális választássá mindennapi használatra.

Fedezze fel a Dongfeng Shine világát, és lépjen be az elegancia és a praktikum új dimenziójába!

A Dongfeng Shine modellek megvásárolhatók már 7.980.000,- Ft-tól.

Dongfeng Shine ajánlatkérés

Kérjen egyedi ajánlatot új autójára az alábbi űrlap segítségével.