palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

t5 evo 3 web 1

Dongfeng: Az Innováció és Minőség Kiemelkedő Forrása

Üdvözöljük a Dongfeng Világában!

Dongfeng, a dinamizmus és a minőség szinonimája. A Dongfeng márka évtizedek óta a megbízhatóság és az innováció vezetője a járműiparban. Átfogó termékskálájában megtalálhatók azok az autók, melyek minden igényt kielégítenek, legyen szó hétköznapi használatról, családi kalandokról, vagy üzleti célokról. Fedezze fel kínálatunkat, és élvezzék a haladást az utakon a Dongfenggel!

DF6 Pickup: Erőteljes és Robosztus

A Dongfeng DF6 Pickup nem csupán egy jármű, hanem egy életforma. Képviseli az erőt és a megbízhatóságot, miközben stílusos kivitelezésével és kifinomult belső terekkel is magára vonzza a tekinteteket. Egy igazi munkaeszköz, amely minden kihívással szembeszáll, legyen az az aszfalton vagy a terepen.

U-Tour: Az Elegancia és Funkcionalitás Találkozása

Az út sosem volt még ennyire kényelmes! Az U-Tour egyterű egyedi kombinációja az eleganciának és a funkcionalitásnak. Kényelmesen elfér benne hét személy, miközben a legmodernebb technológiával felszerelve minden utazást kellemessé és biztonságossá tesz.

T5 Evo SUV: Az Utak Igazi Királya

Az új Dongfeng T5 Evo SUV a luxus és a teljesítmény tökéletes ötvözete. Kifinomult kialakítása és erőteljes motorja révén minden út új kalanddá válik. Fedezze fel a Dongfeng T5 Evo SUV-t, és élvezze az út minden pillanatát!

Shine: Racionális Választás Minden Napra

A Dongfeng Shine a racionális választás azoknak, akik a praktikusságot és az ésszerűséget keresik egy járműben. Kiváló üzemanyag-hatékonyságával és megbízható teljesítményével a Shine mindenki számára ideális választás, aki értékeli a gazdaságosságot és a minőséget.

Voyah Free és Voyah Dream: A Luxus Nem Nélkülöző Elegancia

A Dongfeng Voyah Free és Voyah Dream modellek egyedülálló luxust és kifinomultságot képviselnek. Legyen szó az elegáns formavilágról vagy a prémium minőségű anyagokról, ezek a járművek mindent megadnak az exkluzív vezetési élményhez. Fedezze fel a Dongfeng Voyah széria kínálatát, és lépjen be az exkluzivitás világába!

Összefoglalás

A Dongfeng nem csupán egy autómárka, hanem életstílus. Az innováció és a minőség iránti elkötelezettségünkkel folyamatosan törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek a legjobbat nyújtsuk. Fedezze fel a Dongfeng világát, és találja meg az Ön számára ideális járművet a vezetés minden pillanatának élvezetéhez!

dongfeng dongfeng személyautók dongfeng autó

Dongfeng Modellek

 _________________________

T5 Evo

U-Tour

Shine

DF6

T5 Evo EV

Voyah Dream

Voyah Free