palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Dongfeng T5 Evo

Az Új Dimenzió a Vezetésben

Fedezze fel a Dongfeng legújabb csodáját, a Dongfeng T5 Evo SUV-t, amely az elegancia és a teljesítmény új dimenzióját képviseli az autóiparban. A T5 Evo nem csupán egy autó, hanem egy életstílus, amely magában foglalja az innovációt, a kényelmet és a vezetési élményt. Kövesse velünk a kalandot, ahogy felfedezzük ennek a lenyűgöző járműnek minden részletét és előnyét!

Elérhető már 12.900.000 Ft-tól

t5 evo 3 web 1

Stílus és Design

Az első pillantástól kezdve a Dongfeng T5 Evo SUV magával ragadó stílust sugároz. A progresszív design és a dinamikus vonalak összhangban vannak a modern formatervezéssel, miközben kiemelik az autó sportos jellegét. Az elegáns LED fényszórók és a jellegzetes hűtőrács azonnal felismerhetővé teszik a T5 Evo-t az úton.

dongfeng t5 evo

Teljesítmény és Vezetési Élmény

A T5 Evo SUV alatt rejtőző erőt a Dongfeng fejlett motor- és hajtáslánc-technológiájának köszönheti. Az erőteljes motorok és az intelligens váltórendszer együttesen dinamikus vezetési élményt nyújtanak minden úton. Kétféle turbó benzin motorral vásárolható meg. Egyikük 177, a másik pedig 197 lóerő teljesítménnyel büszkélkedhet. A gyors és precíz sebességváltásról egy 7 fokozatú Magna Automataváltó gondoskodik. A kiváló futómű és a precíz kormányzási rendszer pedig biztosítja a stabil és kiszámítható irányíthatóságot minden körülmények között.

dongfeng t5 evo

Dongfeng T5 Evo Kényelem és Felszereltség

Az utasteret a kényelem és a funkcionalitás jellemzi. A tágas belső tér luxusanyagokkal és kényelmi funkciókkal van ellátva, hogy minden utazás kellemessé váljon, úgy mint például a bőr ülések. Elektromosan állítható ülések, ülésfűtés, üléshűtés, masszírozó funkcióval. Az okostelefon-integráció, a vezetősegítő rendszerek és a prémium hangrendszer csak néhány azok közül a funkciók közül, amelyek a Dongfeng T5 Evo-t a legkorszerűbb járművek közé emelik.

dongfeng t5 evo

Biztonság és Megbízhatóság

A Dongfeng mindig is kiemelkedő fontosságot tulajdonított a biztonságnak és a megbízhatóságnak. A T5 Evo SUV ezen elvek mentén épült fel, és számos biztonsági funkcióval van felszerelve, mint például a légzsákok, övfeszítők, isofix, ABS, ASR, ESP, vészfékasszisztens, a sávelhagyásra figyelmeztetés és a adaptív sebességszabályozó. Így minden utazás biztonságos és nyugodt lesz. A C-NCAP törésteszteken 5 csillagos eredményt ért el a benne ülők védelmében. 360 fokos kamera is elérhető a modellben.

dongfeng t5 evo

Fenntarthatóság és Környezettudatosság

A Dongfeng elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt. A T5 Evo SUV a legmodernebb környezetbarát technológiával van felszerelve, hogy minimalizálja a káros kibocsátásokat és csökkentse a környezeti lábnyomot. Teljesíti az EURO 6e emissziós normákat. Így minden vezető számára lehetőség nyílik arra, hogy felelősen járjon közlekedjen.

A Dongfeng T5 Evo SUV nem csupán egy autó, hanem egy életforma. Az elegáns design, az erőteljes teljesítmény és a magas szintű kényelem és biztonság együttesen teszi ezt a járművet a választott lehetőséggé azok számára, akik értékelik az exkluzivitást és a vezetési élményt. Fedezze fel a Dongfeng T5 Evo SUV-t, és lépjen be az új dimenzióba a vezetésben!

A Dongfeng T5 Evo SUV egy valódi társ minden utazásban. Legyen szó városi kalandról vagy távoli kirándulásról, ez a jármű minden körülmények között megállja a helyét. A tágas utastér és az állítható üléspozíciók lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb helyzetet az úton. Emellett a nagyméretű csomagtér elegendő helyet kínál az összes csomaghoz és felszereléshez, így nincs szükség kompromisszumokra a pakolás terén.

Mindezek mellett a T5 -ös kiváló üzemanyag-hatékonyságával is büszkélkedhet, így nem csak a vezetés élvezetét, hanem a gazdaságos közlekedést is biztosítja. Ezáltal ideális választás mindazok számára, akik fontosnak tartják a fenntarthatóságot és a költséghatékonyságot.

Az intelligens vezetősegítő rendszerek és a többpontos légzsákrendszer pedig további biztonságot nyújtanak mind az utasok, mind a jármű környezetében lévők számára. Ezek a fejlett technológiák segítenek minimalizálni a baleseti kockázatokat és maximalizálni az utazás biztonságát, így mindenki nyugodtan élvezheti a Dongfeng T5 Evo SUV nyújtotta vezetési élményt.

Dongfeng T5 Evo ajánlatkérés

Kérjen egyedi ajánlatot autójára az alábbi űrlap kitöltésével.