palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Dongfeng T5 Evo EV

Az Elektromos Mobilitás Új Korszaka

Fedezze fel a Dongfeng T5 Evo EV-t, az elektromos mobilitás új korszakát képviselő lenyűgöző járművet! Az T5 Evo EV nem csupán egy autó, hanem egy életstílus, amely a fenntarthatóságot és az innovációt képviseli. Kísérjen el minket egy utazásra, és ismerje meg közelebbről ezt a forradalmi járművet!

t5 evo ev 01 web

Környezetbarát Teljesítmény

A T5 Evo EV a legújabb elektromos technológiát alkalmazza, hogy zöld és fenntartható mobilitást nyújtson. Az elektromos motorok és az újratölthető akkumulátorok segítségével a T5 Evo EV nullakibocsátású üzemeltetést tesz lehetővé, ami hozzájárul a tiszta levegő megőrzéséhez és a környezeti fenntarthatósághoz.

dongfeng t5 evo

Stílusos Design

Az T5 Evo EV az elegáns design és a modern formatervezés tökéletes kombinációját kínálja. A progresszív vonalvezetés és az aerodinamikus részletek harmonikusan egyesülnek, miközben kiemelik a jármű innovatív jellegét. Az elektromos mobilitás még sosem volt ilyen stílusos és vonzó!

dongfeng t5 evo

Kényelem és Teljesítmény

Az T5 Evo EV utastere a kényelem és a funkcionalitás jegyében lett kialakítva. A tágas belső tér és a kényelmes ülések lehetővé teszik, hogy minden utazás kellemessé váljon. Az intelligens infotainment rendszer és a vezetősegítő rendszerek pedig kényelmes és biztonságos vezetési élményt biztosítanak.

dongfeng t5 evo

Gyors Töltés és Hosszú Hatótáv

Az T5 Evo EV gyors töltési lehetőségekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan útra keljen, anélkül hogy sokáig várakoznia kellene a töltőállomásoknál. Emellett a nagy hatótávolságú akkumulátorok biztosítják, hogy hosszabb távolságok is könnyedén megtehetők legyenek egyetlen feltöltéssel.

dongfeng t5 evo

Biztonság és Megbízhatóság

A Dongfeng mindig is kiemelkedő fontosságot tulajdonított a biztonságnak és a megbízhatóságnak. Az T5 Evo EV számos fejlett biztonsági funkcióval van felszerelve, hogy minden utazás biztonságos legyen. Az adaptív sebességszabályozó, a vészfékasszisztens és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön nyugodtan élvezhesse az utazást az T5 Evo EV-vel.

dongfeng t5 evo

A Dongfeng T5 Evo EV a fenntarthatóság és az innováció jelképe az elektromos mobilitás terén. Az elegáns design, a környezetbarát teljesítmény és a magas szintű kényelem együttesen teszik ezt a járművet az ideális választássá mindazok számára, akik értékelik a tiszta és zöld közlekedést. Fedezze fel a Dongfeng T5 Evo EV világát, és lépjen be az elektromos mobilitás új korszakába!