palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Dongfeng U-Tour

Az Elegancia és Kényelem Új Szintje

Üdvözöljük a Dongfeng U-Tour világában, ahol az elegancia és a kényelem találkozik az innovációval. A U-Tour 7 személyes egyterű egyedülálló kombinációját nyújtja a stílusnak és a funkcionalitásnak, miközben minden utas számára magas színvonalú utazási élményt kínál. Fedezze fel velünk ezt a lenyűgöző járművet, és élvezze a vezetés minden pillanatát a U-Tourral!

Elérhető már 13.850.000 Ft-tól

utour 02 web

Stílus és Kényelem

A Dongfeng U-Tour egyterű kifinomult designjával és luxuskivitelével azonnal magára vonzza a tekinteteket. A dinamikus vonalvezetés és az elegáns részletek harmonikus összhangban vannak egymással, míg a tágas utastér és a kényelmes ülések lehetővé teszik, hogy minden utazás valódi élvezetté váljon. A U-Tour egyszerre elegáns és praktikus, így ideális választás mind a családi utazásokhoz, mind a városi kalandokhoz.

dongfeng u-tour

Funkcionalitás és Rugalmasság

A U-Tour egyterű tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a funkcionalitásra és a rugalmasságra. A tágas belső tér és az állítható üléskonfiguráció lehetővé teszi, hogy az utasok számára optimális helyet biztosítsunk, miközben elegendő helyet biztosítunk a csomagoknak és egyéb felszereléseknek. Az intelligens tárolási megoldások és a praktikus funkciók tovább növelik a U-Tour használhatóságát és kényelmét.

dongfeng u-tour műszerfal

Teljesítmény és Gazdaságosság

A U-Tour nem csak kényelmes és stílusos, hanem erőteljes és gazdaságos is. A modern Euro 6e emissziós normát teljesítő, 4 hengeres, 197 lóerős turbó benzin motorja, a 7 sebességes dupla kuplungus DCT automataváltójával együttesen, egy kiváló hajtáslánc-technológiát testesít meg. így a U-Tour szuper teljesítményt és üzemanyag-hatékonyságot kínál. Így minden utazás kellemes, gazdaságos és zöld.

dongfeng u-tour belső tér

Biztonság és Megbízhatóság

A Dongfeng mindig is kiemelkedő fontosságot tulajdonított a biztonságnak és a megbízhatóságnak. A U-Tour egyterű számos fejlett biztonsági funkcióval van felszerelve, mint például légzsákok, övfeszítők, ABS, ASR, ESP, az adaptív sebességszabályozó, a vészfékasszisztens és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, így minden utazás biztonságos és nyugodt lehet.

dongfeng u-tour

A U-Tour 7 személyes egyterű a kényelem, a stílus és a funkcionalitás tökéletes összhangját képviseli. Az elegáns design, az átgondolt funkcionalitás és a kiváló teljesítmény együttesen teszik ezt a járművet a választott lehetőséggé mindazok számára, akik értékelik a magas színvonalú utazási élményt és a megbízhatóságot. Fedezze fel a U-Tour egyterű világát, és lépjen be az elegancia és kényelem új dimenziójába!

Dongfeng U-Tour ajánlatkérés

Kérjen egyedi ajánlatot új autójára az alábbi űrlap kitöltésével.