Mozgalmas, bemutatókkal bővelkedő rendezvényt tarthatott a Benelli, ugyanis a TRK800, Leoncino 800 mellett a Leoncino 125 is megérkezett. A nagy testvér jegyeit le sem tagadhatja, és 2022 tavaszától már meg is vásárolható. 

benelli leoncino 125 jobb

Kissé elbújt ugyan az új nagy testvérek között a Leoncino 125, azonban így is egy tökéletesen pozícionált motort mutatott be a Benelli. A Leoncino család szemet gyönyörködtető darabjai ugynis már nem csak az A2, A kategóriás jogosítvánnyal, hanem A1-essel is elérhetők már. Lássuk, mit is rejtettek el a Leoncino 125-ben.

A kis oroszlán szíve egy 125 köbcentis, folyadékhűtéses, négyütemű, négyszelepes, egyhengeres motor, injektorral, és 6 sebességes váltóval. A teljesítménye 12,8 LE 9500-as fordulaton és 10 Nm forgatónyomatékkal bír 8500-nál.

Az első futómű 35 mm-es upside down villás, hátul központi monoshock kapcsolódik a villához. Kombinált fékrendszerrel érkezik (CBS), elől 280 mm-es úszó féktárcsával és 3 dugattyús féknyereggel, hátul 220 mm-es tárcsához kétdugattyús féknyereg jár. A motor 17-es kerekeken fog gurulni az utakon 2022 tavaszától.

Ha nem szeretnél lemaradni róla, iratkozz fel várólistánkra, és azonnal értesítünk, amint készletre érkezik a motor.

 

 

Ügyfeleink véleménye:

  positive review  Mikor bementem,körülnéztem,azt vettem észre,hogy barátok közt vagyok. Kedvességük határtalan volt. Szakértelem szintjén sem volt kevesebb! Így is lehet. Nem kell csillogó,villogó üzlet,pici is elég,amit naggyá tett a vevőkkel szembeni hozzáállás. Azóta is megyek szinte hetente,mert szívesen látnak...na meg érdekelnek a motorok.😊 Mindenkinek ajánlom Őket!

  Veiczer Vilmos Avatar Veiczer Vilmos
  2021.11.13.

  positive review  a LEGJOBB kereskedès ahol valaha jártam. Tènylegesen baráti hangulat udvarias hozzáèrtő szemèlyzet. Csak ajánlani tudom mindenknek!!!!!

  Szabolcs Kugler Avatar Szabolcs Kugler
  2022.06.03.

  positive review  Régóta vágyott első motoromat 🏍 vásároltam a Sárvári Benelli kereskedésben Péteréknél. A választásban is nagy segítségemre volt Péter és Bálint. 🙏 Ami jellemzi őket: korrektség, megbízhatóság, magas szakmai hozzáértés, közvetlenség, vidámság. Vásárlás után is minden kérdéssel lehet hozzájuk fordulni, barátsággal fogadnak. Csak ajánlani tudom őket! 💯 Köszönet fiúk, csak így tovább! 😉

  Csák Gábor Avatar Csák Gábor
  2022.04.24.

2022 benelli trk 800 bemutato