Nemcsak a hatalmas benzincsodák, de az elektromos robogók is egyre népszerűbbek az EICMA motorkiállításon. A márkák zöme már rendelkezik egy-egy elektromos modellel, azonban a Keeway bemutatta legújabb modelljét, amely kiegészíti a már meglévő elektromos kínálatát.

BLUESHARK R1 feher

A Keeway Blueshark R1 elsőre egy formabontó robogó. Kissé más formai megközelítést használ, mint a mai mainstream tervezések. Azonban használhatóságát tekintve egy igencsak figyelemre méltó modellel van dolgunk. Röviden összefoglalva 12″-os kerekeken gurul a 4 LE-s elektromos jószág. Az energiatárolásról 48V-os, 30 Ah-s lítium akkumulátor gondoskodik. A bejelentett hatótávja pedig 160 km, végsebessége pedig a 80km/h.

Minden bizonnyal elérhető lesz egy butított változat is, amely megfelel az AM kategóriának. Ez 1.5 kW teljesítményű és 45km/h csúcssebességű robogóként várható majd.

A Blueshark R1 hidraulikus tárcsafékkel és kombinált fékrendszerrel (CBS) lesz felszerelve. A központi kijelzője egy elképesztő 10″-os TFT, mely az ArkRide operációs rendszert futtatja, és számos funkciót is magában rejt, mint az ujjlenyomat olvasás, első és hátsó kamera, hátsó radar, Bluetooth csatlakozás, kulcsnélküli indítás, USB töltés.

Érkezése 2022-ben várható. Ha érdekel a modell, vagy más elektromos járgány (Keeway E-Zi Mini, Keeway E-Zi Plus), lépj velünk kapcsolatba vagy iratkozz fel a várólistánkra.

Érdekel, hogy milyen Keeway újdonság volt még az EICMAn idén? Itt tudod megnézni az új RKF 125-öt.

Ügyfeleink véleménye:

  positive review  Vettem már pár dolgot az életemben de ennyire normális és gördülékeny ügyintézés mint itt ritkán volt! Köszönöm nektek.

  Zoltan Szalai Avatar Zoltan Szalai
  2022.04.20.

  positive review  Első motorom a Sárvári Benelli kereskedéstől! Teljesen elégedett vagyok a testvérpárral, segítőkészek, korrektek, barátságosak. Bátran ajánlom a srácokat mindenkinek. Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm szépen a segítségeteket👍👍👍

  Marcell Takács Avatar Marcell Takács
  2021.09.09.

  positive review  a LEGJOBB kereskedès ahol valaha jártam. Tènylegesen baráti hangulat udvarias hozzáèrtő szemèlyzet. Csak ajánlani tudom mindenknek!!!!!

  Szabolcs Kugler Avatar Szabolcs Kugler
  2022.06.03.