palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Nemcsak a hatalmas benzincsodák, de az elektromos robogók is egyre népszerűbbek az EICMA motorkiállításon. A márkák zöme már rendelkezik egy-egy elektromos modellel, azonban a Keeway bemutatta legújabb modelljét, amely kiegészíti a már meglévő elektromos kínálatát.

BLUESHARK R1 feher

A Keeway Blueshark R1 elsőre egy formabontó robogó. Kissé más formai megközelítést használ, mint a mai mainstream tervezések. Azonban használhatóságát tekintve egy igencsak figyelemre méltó modellel van dolgunk. Röviden összefoglalva 12″-os kerekeken gurul a 4 LE-s elektromos jószág. Az energiatárolásról 48V-os, 30 Ah-s lítium akkumulátor gondoskodik. A bejelentett hatótávja pedig 160 km, végsebessége pedig a 80km/h.

Minden bizonnyal elérhető lesz egy butított változat is, amely megfelel az AM kategóriának. Ez 1.5 kW teljesítményű és 45km/h csúcssebességű robogóként várható majd.

A Blueshark R1 hidraulikus tárcsafékkel és kombinált fékrendszerrel (CBS) lesz felszerelve. A központi kijelzője egy elképesztő 10″-os TFT, mely az ArkRide operációs rendszert futtatja, és számos funkciót is magában rejt, mint az ujjlenyomat olvasás, első és hátsó kamera, hátsó radar, Bluetooth csatlakozás, kulcsnélküli indítás, USB töltés.

Érkezése 2022-ben várható. Ha érdekel a modell, vagy más elektromos járgány (Keeway E-Zi Mini, Keeway E-Zi Plus), lépj velünk kapcsolatba vagy iratkozz fel a várólistánkra.

Érdekel, hogy milyen Keeway újdonság volt még az EICMAn idén? Itt tudod megnézni az új RKF 125-öt.

Ügyfeleink véleménye:

  positive review  Mindenkinek csak ajánlani tudom! Gyönyörű motorok, hozzáértő és kedves, közvetlen tulajdonos. Vidám és segítőkész ember.

  Bálint Máthé Avatar Bálint Máthé
  2021.10.13.

  positive review  Maximális kedvesség és hozzáállás.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Remek testvérpár,akiknek kitartást kívánok a munkájukhoz.Csak így tovább!!!

  Peti Soós Avatar Peti Soós
  2021.09.06.

  positive review  Hogy miért ajánlom a Sárvári Keeway Bennelli kereskedést? Barátságosak és nagyon korrektek. Szívesen segítenek, bármilyen kérdésre válaszolnak, és jó tanácsokat is adnak. A megrendelt terméket gyorsan, kedvező áron, kiváló minősgében adják át. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

  Zénó Kutrovics Avatar Zénó Kutrovics
  2021.09.04.