Újabb grafikát és színeket kap a Keeway RKF 125 2022 elejétől. Ezzel egy újabb adag adrenalint pumpálnak a kis 125-ös motorba. Az energikus, fiatalos dizájn főként a fiatal vásárlók örömére már sárga színben is elérhetővé válik. 

keeway rkf 125 sarga

Természetesen a jól bevált recepten nem változtat a gyártó, és továbbra is egy karcsú, dinamikus motort kínál amellyel élvezetes a motorozás és a kanyargás. A motort továbbra is egy egyhengeres, folyadékhűtéses, négy szelepes, 125 köbcentis erőforrás hajtja, amelynek teljesítménye 9.4 KW 9500-as fordulatnál és a maximális forgatónyomatéka 10 Nm 8500-as percenkénti fordulatnál. A váz a megszokott acél csőváz, ami kiváló tartást ad a kanyarokban. A 17″-os felnikre elől 100/80, hátul 130/70 méretű abroncsok kerülnek. A megállásról az első 260 mm-es és hátsó 220 mm-es féktárcsák és a kombinált fékrendszer (CBS) gondoskodik.

Az eddig is figyelemfelkeltőnek számító teljesen LED-es első fényszóró nem változik, a motor különleges megjelenését továbbra is meghatározza.

Az új színben 2022 elejétől már elérhető lesz a motor. Rendelhető kiegészítőként egy különleges kipufogódob is elérhető lesz.

Ha szeretnél egy RKF 125-öt, mindenképpen lépj velünk kapcsolatba, hiszen már a tiéd lehet.

Nézd meg a frissen bemutatott elektromos Keeway Blueshark R1-et is!

 

Ügyfeleink véleménye:

  positive review  Korrektek, segítőkészek. Bátram ajánlom a srácokat. 👍

  Kercsmár Gábor Avatar Kercsmár Gábor
  2021.09.05.

  positive review  Látod! Érzed! Tapasztalod! Amit csak az ért aki motorozik! Amikor találkozik, szív, lélek és a tudás! Ezért "A BARÁTSÁGOS MOTORKERESKEDÉS"!

  Róbert Pintér Avatar Róbert Pintér
  2022.07.14.

  positive review  Az első pillanattól fogva kedves, barátságos, jó hangulatú kiszolgálás, melyhez magas szakértelem párosul. A motor megvásárlása után is nagyon segítőkészek minden kérdésben. Csak ajánlani tudom Őket, Köszönöm Péter és Bálint ! 🙂

  Mónika Ilosfai Avatar Mónika Ilosfai
  2021.11.10.