palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

KEEWAY ROBOGÓK

A Keeway Robogók már több, mint 20 éve járják az utakat Magyarországon is. Töretlen sikerüket nagyban köszönhetik a megfizethető áruknak, olcsó fenntarthatóságuknak és egyedi megjelenésüknek. Emellett a gyártó európai központja is Magyarországon található, így mind az alkatrészutánpótlás mind a garanciális ügyintézés a lehető leggyorsabb a mai piacon lévő motorok között. 
Az utóbbi években számos új Keeway Robogó került a piacra, közöttük megtalálhatók elektromos hajtású robogók is. A benzines robogók között 50-től 300 köbcentiméteres hengerűrtartalmú motorokkal szerelt változatok érhetők el jelenleg. 
keeway robogok

MILYEN KEEWAY ROBOGÓKAT VÁSÁROLHAT NÁLUNK?

keeway zahara 125 2022

Keeway Zahara 125

A Keeway Zahara 125 egy igazi klasszikus formát követő Keeway robogó. Népszerűségét pontosan a klasszikus formájának és alacsony lábterének köszönheti. Ezáltal a hölgyek is szeretettel választják. A robogó elérhető 50 köbcentiméteres változatban is! Kiváló gyorsulás, könnyed fordulékonyság, praktikusság és kényelem jellemzik.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara 125 robogó oldalát.
keeway zahara 50 2022

Keeway Zahara 50

A megújult Keeway Zahara 50 a nagyobb motoros testvérével megegyező méretekkel rendelkezik, viszont már segédmotorként használható Keeway Robogó. Konzervatív megjelenése nem tévesztendő össze a benne rejlő technikával. A motorizáltsága maga mögött hagyja a rég múlt motorok problémáit, és korszerű, injektoros négyütemű benzinmotor gondoskodik a haladásról. 2 liter/100km alatti fogyasztása igazi fogyasztási bajnokká teszi az utakon. Alacsony lábtér és ülés alatti tároló pedig a könnyű felszállást és a praktikusságot hordozza magában. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara 50 robogó oldalát.
keeway robogó

Keeway F-act EVO 125

A Keeway F-act EVO 125 a fiatalok városi Keeway Robogója. Vele könnyedén elfelejtheted a dugókat és araszolást. Munkába járáshoz vagy iskolába tökéletes társad lesz a mindennapokban. Alacsony fogyasztása, megnyerő külseje pedig minden beszélgetésben erénye lesz. Ne is keress tovább, ha egy mozgékony Keeway robogót keresel.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway F-act Evo 125 robogó oldalát.
keeway ezi mini elektromos robogo

Keeway E-Zi Mini

A Keeway E-Zi Mini a városi/kisvárosi közlekedés egyik úttörője, emellett a Keeway robogók legkisebbjike is. Méretei és tömege már-már kerékpárszerű érzést adnak. Teljesítménye pedig egy 50-es segédmotort is megszégyenít. 65km-es hatótáv, lítium akkumulátor, LED fényszórók és zajmentesség ami jár hozzá. Kulcs nélküli indítás, riasztó és USB töltő alapfelszereltség részét képzi.
 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway E-Zi Mini elektromos robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway E-Zi City

A Keeway E-Zi City elektromos robogó a városi közlekedés kompromisszum mentes megoldása. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara E-Zi City elektromos robogó oldalát.
e-zi duty narancssárga

Keeway E-Zi Duty elektromos robogó

A Keeway E-Zi Duty a városi/kisvárosi közlekedés igáslova. Praktikusság, könnyedség, mozgékonyság és olcsó üzemeltetés jellemzik ezt az elektromos robogót. Minden részében a használhatóságot helyezi középpontba, kezdve a könnyű súllyal, kesztyűtartóval és USB töltővel. A LED fényszórók és 90 km-es hatótáv mindig utazásra sarkall. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway E-Zi Duty elektromos robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway Blueshark R1 Lite 45

A Keeway Blueshark R1 Lite 45 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 2kW-os motor, akár 110km-es hatótáv. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Lite 45 elektromos robogó oldalát.
e-zi duty narancssárga

Keeway Blueshark R1 Pro 45 elektromos robogó

A Keeway Blueshark R1 Pro 45 a városi/kisvárosi közlekedés professzionális kétkerekű elektromos robogója. Praktikusság, könnyedség, mozgékonyság és olcsó üzemeltetés jellemzik ezt az elektromos robogót. Minden részében a használhatóságot helyezi középpontba, kezdve a könnyű súllyal, középmotorral,A LED fényszórók és 90 km-es hatótáv mindig utazásra sarkall, IPS HD érintőkijelzővel és Android alkalmazással igazi barátot találsz benne.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Pro 45 elektromos robogó oldalát.
keeway versilia 50

Keeway Versilia 50

A klasszikus formát adó Keeway Versilia 50 robogó gondtalan, léghűtéses robogó. Segédmotoros vagy B kategóriás jogsival már vezethető! A városi egyedi megjelenését az újszerű mégis klasszikus formáját adja. Próbáld ki, és vidd haza mielőbb!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Versilia 50 robogó oldalát.
keeway versilia 125

Keeway Versilia 125

A klasszikus formát adó Keeway Versilia 125 robogó gondtalan, léghűtéses robogó. A1 vagy B kategóriás jogsival már vezethető! A városi egyedi megjelenését az újszerű mégis klasszikus formáját adja. Próbáld ki, és vidd haza mielőbb!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Versilia 125 robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway Blueshark R1 Lite 80

A Keeway Blueshark R1 Lite 80 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 4,4 kW-os motor, akár 110km-es hatótáv. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Lite 80 elektromos robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway Blueshark R1 Pro 80

A Keeway Blueshark R1 Pro 80 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 4,4kW-os motor A1 kategóriás motorként nem gond a főúton közlekedés sem. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Pro 80 elektromos robogó oldalát.
keeway hurricane 50 robogo

Keeway Hurricane 50

A Keeway Hurricane 50 a könnyű, fiatalos Keeway robogó, amit a fiataloknak szán a gyártó. Kis építésű segédmotoros kerékpár, ami olcső fenntarthatóságáról és megbízhatóságáról híres. LED menetfény, tárcsafék, kiváló ár-érték arány jellemzi ezt a Keeway robogót.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Hurricane 50 robogó oldalát.
Keeway Fact 50 jobb oldal

Keeway Fact  50

A Keeway Fact 50 a gyors, könnyed és apró Keeway robogó, ami a legtöbb közlekedési igényt kiszolgálja. Kiváló ára mellett a tárcsafék, modern megjelenés és megbízhatóság is érvként szerepel. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Fact 50 robogó oldalát.
Keewey Fact evo 50 fekete

Keeway F-Act Evo 50

A Keeway F-Act Evo 50 a már ismert Fact 50 legújabb változata. Megjelenése egyedi, sportos, karcsú. Akár egy igazi sportrobogó. Alacsony lábtérrel, emiatt a felszállás is könnyű. LED és mérsékelt digitalizáció jellemzi ezt a Keeway robogót.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway F-Act Evo 50 robogó oldalát.
keeway vieste 125

Keeway Vieste 125

A Keeway Vieste 125 az egyik legfrissebb városi Keeway Robogó a piacon. Elegáns, mégis sportos emiatt megcsodálják városszerte. LED fényszórók, kulcsnélküli indítás, USB aljzat, digitális műszerfal és még sok apróság található benne, ami kényelmessé és vonzóvá teszi a modellt. 2-2.5 literrel beéri 100 kilométeren, emiatt az egyik legjobb munkába járós Keeway robogó.  
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Vieste 125 robogó oldalát.
keeway vieste 125

Keeway Vieste 300 

A Keeway Vieste 300 robogó nemrég mutatkozott be kistestvérével Magyarországon. A fiatalos külső alatt egy 300 köbcentis négyütemű motort találunk, mely rövid túrázásra is kiváló motorrá teszi. A hűvös idő beköszöntével pedig élvezhetjük a markolatfűtés előnyeit is – természetesen alapáron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Vieste 300 robogó oldalát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és vigyél haza egy új motort!

Nem tudod, hogyan juthatsz el hozzánk? Itt találod az útvonalakat.