palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Fenntarthatóság és klímavédelem

Elkötelezettek vagyunk a klímavédelem és fenntarthatóság mellett. Ennek tudatában olyan szabályokat követünk, melyek hosszú távon is segítik bolygónk élhetőségét és törekszünk környezeti lábnyomunk csökkentésére.

john towner 3Kv48NS4WUU unsplash scaled
isaac smith AT77Q0Njnt0 unsplash scaled

Célkitűzéseink

Azért, hogy a környezet terhelését a lehetőségeink szerint minimalizáljuk, számos szabály szerint hozunk döntéseket. Kizárólag megújuló energiákat használunk, víztakarékosan cselekszünk és hulladékainkat is szelektíven gyűjtjük.  Ezek a cselekedetek a mindennapjainkat átszövik. Mindemellett újrahasznosított marketing anyagaink a hosszú-távú és naprakész tájékoztatást is megadják a látogatóinknak. Lehetőség szerint takarékosan nyomtatunk, és újrahasználjuk a csomagolóanyagokat. Szükséges közlekedésünket pedig hatékony módon és a legoptimálisabb eszközzel tesszük meg.

Mobilitás

Célunk, hogy a napi közlekedésünket alacsony karbonlábnyomú módon tegyük meg. A lehetőségeinkhez mérten maximálisan optimalizáljuk a megtett km-eket, kímélve ezzel a karbon kibocsátásunkat. 

motorkerekparok emisszios normai

Járműpaletta

Folyamatosan szeretnénk növelni az alternatív hajtással ellátott modellek arányát a járműpalettánkban. A benzin-üzemű motorokkal szerelt motorkerékpárok pedig teljesítik az EURO5 környezetvédelmi besorolást.

Példa

Szeretnénk példát mutatni a környezettudatosságban. Emiatt minden értékesítés és szolgáltatásunk során ilyen szemléletet próbálunk átadni vásárlóinknak. Hisszük, hogy ez a cselekedet közös érdekünk.

Újrahasznosítás növelése, hulladékcsökkentés

Célunk, hogy a felhasznált csomagolóanyagokat 100%-ban újrahasznosítsuk, ezáltal csökkentsük a hulladékmennyiségünket is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!