Fenntarthatóság és klímavédelem

Elkötelezettek vagyunk a klímavédelem és fenntarthatóság mellett. Ennek tudatában olyan szabályokat követünk, melyek hosszú távon is segítik bolygónk élhetőségét és törekszünk környezeti lábnyomunk csökkentésére.

john towner 3Kv48NS4WUU unsplash scaled
isaac smith AT77Q0Njnt0 unsplash scaled

Célkitűzéseink

Azért, hogy a környezet terhelését a lehetőségeink szerint minimalizáljuk, számos szabály szerint hozunk döntéseket. Kizárólag megújuló energiákat használunk, víztakarékosan cselekszünk és hulladékainkat is szelektíven gyűjtjük.  Ezek a cselekedetek a mindennapjainkat átszövik. Mindemellett újrahasznosított marketing anyagaink a hosszú-távú és naprakész tájékoztatást is megadják a látogatóinknak. Lehetőség szerint takarékosan nyomtatunk, és újrahasználjuk a csomagolóanyagokat. Szükséges közlekedésünket pedig hatékony módon és a legoptimálisabb eszközzel tesszük meg.

Mobilitás

Célunk, hogy a napi közlekedésünket alacsony karbonlábnyomú módon tegyük meg. A lehetőségeinkhez mérten maximálisan optimalizáljuk a megtett km-eket, kímélve ezzel a karbon kibocsátásunkat. 

motorkerekparok emisszios normai

Járműpaletta

Folyamatosan szeretnénk növelni az alternatív hajtással ellátott modellek arányát a járműpalettánkban. A benzin-üzemű motorokkal szerelt motorkerékpárok pedig teljesítik az EURO5 környezetvédelmi besorolást.

Példa

Szeretnénk példát mutatni a környezettudatosságban. Emiatt minden értékesítés és szolgáltatásunk során ilyen szemléletet próbálunk átadni vásárlóinknak. Hisszük, hogy ez a cselekedet közös érdekünk.

Újrahasznosítás növelése, hulladékcsökkentés

Célunk, hogy a felhasznált csomagolóanyagokat 100%-ban újrahasznosítsuk, ezáltal csökkentsük a hulladékmennyiségünket is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!