palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

linhai logo 1

A LINHAI-t 1956-ban alapították és több, mint 60 éves múltra tekint vissza a kismotorok és erőgépek fejlesztése és gyártása terén. A Linhai rendelkezik egy kinai, államilag elismert vállalati technológiai központtal, egy nemzeti posztdoktori kutatóállomással, országos szintű, több mint negyven speciális és rugalmas gyártósorból álló, magasszintű gyártási végrehajtási rendszerrel, valamint tapasztalt, magas szintű szakmai és műszaki személyzetből álló csapattal, ezáltal a LINHAI nagy termékfejlesztési és gyártási képességekkel rendelkezik.

A LINHAI egymás után fejlesztette ki a különböző típusú kétütemű és négyütemű benzinmotorokat és az ehhez kapcsolódó erőgépeket, amelyek hengerűrtartalma 26 köbcentimétertől 700 köbcentiméterig terjed. Fő termékei közé tartoznak a speciális járművek, mint az ATV-k és UTV-k, motorkerékpárok, motorkerékpár-motorok, elektromos kerékpárok, általános célú motorok, mini benzinmotoros aggregátorok és az ezekhez kapcsolódó kis erőgépek, mint a szivattyúk, láncfűrészek, pneumatikus tűzoltók és bozótvágók, erdészeti gépek, kertészeti berendezések. A LINHAI az ISO9001: 2008 minőségirányítási rendszert, az ISO10012 mérésirányítási rendszert, az ISO14001 környezetirányítási rendszert alkalmazza.

A LINHAI az egyik vezető UTV- és ATV-gyártó a motorsport-iparban. A LINHAI Kína első olyan vállalkozása, amely speciális járművek (pl. ATV, UTV stb.) fejlesztésével foglalkozik, és a legnagyobb ATV-ket exportáló vállalkozás közepes lökettérfogatú ATV-ket exportál Kínából. A LINHAI a Kínai Autógyártók Szövetsége motorkerékpár-ágazatának igazgatóhelyettese és a Kínai Nemzeti Terepjáró Szektor csoportvezető egysége. A LINHAI járműveit több mint 60 európai, észak-amerikai, afrikai, dél-amerikai és ázsiai országba exportálják.

Linhai Quadok (ATV-k)

LINHAI PROMAX CSALÁD

linhai Promax quad

A Linhai Promax család quadjai 370-től 650 köbcentiméteres változatokig érhetők el különféle konfigurációkban. 

Linhai UTV-k

LINHAI ELEKTROMOS UTV

linhai elektromos lh50du utv

Linhai LH50DU elektromos UTV, amely akár 60 km hatótávra is képes.

LINHAI BENZINMOTOROS UTV

linhai t-boss 570 utv

Linhai T-Boss 570 benzines UTV

LINHAI DIESEL UTV

linhai diesel utv

Linhai Diesel 1100 köbcentiméteres UTV