palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Mondd el, ki vagy, és mi megmondjuk, melyik RS 660 a tiéd!

MONDD EL, HOGY KI VAGY, ÉS MI MEGMONDJUK, HOGY MELYIK RS 660 A TIÉD!

Az RS 660 sokkal több, mint mechanikus alkatrészek összeszerelése. Az Ön RS 660-asa az a forma, amelyet már azelőtt elképzelt, hogy valaha is személyesen látta volna. Az Ön RS 660-asa a színek és vonalak különleges elrendezése, amelyek árulkodnak Önről és személyiségének árnyalatairól: a legnyilvánvalóbbaktól kezdve azokig, amelyeket még Ön sem fedezett fel.

Az Apex Black, a Lava Red és a Acid Gold nem csupán három bonyolult színösszeállítás. Mindegyik az RS 660 és a motoros más-más identitásáról beszél, olyan nyelven kommunikálva, amelyet csak te és a motor értesz.

Szeretnéd tudni, hogy melyik RS 660 a tiéd? Hajolj közelebb, és hallgasd meg, mit mondanak neked…

Az RS 660 kiválasztása azt jelenti, hogy szűrők nélkül és színlelés nélkül a tükörbe nézel, és bevallod magadnak, hogy milyen versenyző vagy. Ezért olyan nehéz. Ezért nem te leszel az, aki kiválasztja az RS 660-ast: ő lesz az, aki téged választ.

APEX BLACK

Ő a sötét szépség: egy kicsit ördögi, egy kicsit hősnő. Erőssége komor, befelé forduló. A sárvédőjének kátrányfekete színe a sötét örvény, amely magához vonz, az első keréktárcsa égő vörös színe a tűz, amely előre lövi, és maga mögött hagyja a riválisokat, amikor a lámpa zöldre vált. Ez a Batmobil a totál fekete megjelenést kölcsönzi – amely az Aprilia versenyzői múltjának része -, hogy minden utat egy vad versenyzéssé változtasson a saját személyes Gotham Citydben.

 

TE vagy az egyetlen, aki meg tudja szelídíteni a benned kavargó vadállatot, és teljesítményre tudja váltani. Ami számodra számít, az a lényeg és a mechanika szépsége – a konkrét, nem pedig az elvont. A részletek? Lehet, hogy számodra különbséget jelentenek, de csak akkor, ha pirosak. Lelked gyötrődik, de mindig megtalálod a sikerhez vezető utat; mert tudod, hogy nem a gyorsaság tesz méltó versenyzővé; hanem éppen az ellenkezője.

LAVA RED

Ő kemény, merész és határozott. Muhammad Ali megsemmisíti Joe Fraziert. Ez az olasz, akit egy olasz lovagol, és legyőzi a japánokat a hazai pályán. Az Aprilia által először a gyári motorokon bevezetett versenymotorok telivér leszármazottja, aki életet lehelt a szeretett RS 250 Replica Reggiani modellbe, ahol a Lava Red büszkén idézi a lila, piros és szürke színeket. A kétütemű motorokból, időmérő körökből és 54 világbajnoki címből – köztük 38-ból a GP motoros világbajnokságon, 294 nagydíjgyőzelemmel – álló örökség az, amit az RS 660 a mindennapi életedbe hoz, mint motoros.

TE szereted az erőt a mozgékonysággal együtt. Győzelemre edz, és nem csak arra, hogy formában maradjon. Mindig egy célt tartasz szem előtt, és egyszerűen nem tudod nélkülözni azt a mámorító érzést, hogy elsőként haladsz át bármilyen típusú célvonalon. Számodra a sportosság ugyanúgy él a pályán, mint a nap bármely más szakában; mert a kedvenc ruhád egyértelműen a bőrruha, de ha leveszed, attól még nem szűnsz meg versenyzőnek lenni.

ACID GOLD

Ő a kétkerekűek világában alkalmazott design új úttörője, aki arra született, hogy ugyanolyan lazasággal bontsa meg a színsémákat, mint egy provokatív topmodell a kifutón. Ez a sportosság új árnyalata az úton: átkozottul szép egy napsütötte tengerparti útvonalon, és ugyanolyan jól érzi magát a nagyváros neonfényei alatt. Ez az aranyérem a sportoló meztelen mellkasán: szemtelen, extrovertált, KÖVÉR. Ez egy olyan fény, amely folyamatosan világít a kerékpárodon, amely az első színre utaló jelre, bármilyen távolságból, mindenkit, aki meglátja, arra késztet, hogy a nevét idézze.

TE újító vagy, bátor, korán könyvelő: mindig készen állsz arra, hogy új utakat járj be hibátlan ösztöneidet követve. Egy modern szamuráj: dinamikus, de fegyelmezett, néha rejtélyes, aki minden cselekedetében a tökéletesség elérésének szenteli az életét. Legalább annyira gyűlöli a címkéket, mint amennyire rejtegeti a logóit: kicsi és rejtett a két testvéréhez képest. Rájöttél, hogy ahhoz, hogy ne vesszen ki ebben a szürke világban, meg kell különböztetned magadat, és hogy az RS 660 Acid Gold mindenkinek való, de nem mindenki neki készült… kivéve téged.