Moto Guzzi Szerviz Sárvár

Hivatalos Moto Guzzi Szervizünk segít tökéletes állapotban tartani a kedvencedet!

 

Számodra is fontos, hogy kis kedvenced egy igazi Moto Guzzi-hoz illő állapotban maradjon?

Eleged van a hozzá nem értő drága szervizekből?

Ha a fentiek közül bármelyikre is igen a válaszod, akkor jó helyen jársz!

Hivatalos Moto Guzzi szervizünk magasan képzett és tapasztalt szerelői, gyári szervizleírások, útmutatók és eszközök használatával tartják karban kis kedvenced. Így biztos lehetsz abban, hogy Moto Guzzi-d karbantartási munkái mindig a legjobb kezekben van.

Szóval Moto Guzzi szervizünk egy olyan hely, ahol a motorosok számára megbízható és hatékony szolgáltatásokat kínálunk. A szervizünk csapatában szakértő szakemberek dolgoznak, akiknek széleskörű tapasztalatuk van a Moto Guzzi motorok javításában és karbantartásában. A szerviz a legkorszerűbb eszközökkel és technológiával rendelkezik, így garantálja a gyors és hatékony munkavégzést.

A Moto Guzzi szerviz szolgáltatásai közé tartozik az általános karbantartás, a motorolaj csere, a kerékcserék, a fékrendszerek és a kipufogó rendszer javítása, az elektromos rendszer javítása, valamint akár a teljes motorfelújítás. A szervizek során a motoros mindig gyári Aprilia alkatrészeket kapnak, biztosítva ezzel, hogy Moto Guzzi-d mindig Moto Guzzi-ként működjön!

A Moto Guzzi szervizünk célja, hogy a motorosok számára mindig biztonságos és megbízható utazási élményt biztosítson, valamint segítséget nyújtson azáltal, hogy a motorjaitokat mindig a legmagasabb szinten karbantartsuk, megjavítjuk. A szerviz csapatunk mindig készen áll a segítségnyújtásra, hogy minél hamarabb újra az utakon lehessetek szeretett Moto Guzzi motorotokkal.

Do you speak Moto Guzzi?

Foglalni szeretnél időpontot a Moto Guzzi-dnak?

Hívj minket bátran! Moto Guzzi Sárvár – a barátságos motorkereskedés és szerviz

Moto Guzzi Szerviz Sárvár

Motorok jogosítvány kategóriák szerint: AM, A1, A2, A. 

Forgalmazott márkáink: Aprilia, BenelliFB Mondial, Keeway, MBP, Moto Guzzi, PiaggioVespa

Miért érdemes új motor vásárlása mellett dönteni? Ha érdekel, nézd meg a használt piacról szóló cikkünket!

Nézd meg az összes robogónk itt: Robogóink és elektromos robogóink