Az elektromos motorok terén piacvezető NIU új motorokat mutatott be a Milánói motorkiállításon. Összesen 6 modellről esett szó, úgy mint az új MQi GT EVO, NQi GTS, KQi, RQi, BQi, YQi. 

Az MQi GT EVO mindenidők leggyorsabb NIU robogója lett, a 100km/h-s csúcssebességével. A motort a NIU legnagyobb teljesítményű, 5 kW-os agymotorja hajtja. Az energiát a 72V-os 26 Ah-s akkumulátorok biztosítják, a 85km-es hatótávhoz. Az új akkumulátorcsomag eddig a NIUnál nem látott feszültséggel bír. Az MQi teljesen újjá lett tervezve kívül és belül. Emellett az elektromos motorjaik utolérték a benzines társaikat gyorsulásban. A 0-60km/h-s gyorsulást már 6 másodperc alá szorították. 

Ezek mellett számos extra is helyet kapott az MQi-ben. Kulcsnélküli indítás, rablásgátló, emellett appban engedélyezhető hozzáférést is tudunk adni a motorhoz családtagjainknak, és új TFT kijelzőt is kapott. 

A hivatalos európai ára 4999 Euró lesz a motornak, mely 3 év garanciával párosul. 

Az RQi Sport nevében egy elektromos sportmotort kapunk rajtautomatikával és 110km/h-s csúcssebességű városi motort. 5kW-os motort szereltek a vázba, amelynek teljesítményét lánccal közvetítik a hátsó kerékre. Két darab 72V-os 36Ah-s akkumulátora közel 5.2 KWh energiát képes tárolni, és mindössze 4 óra alatt egy szokványos dugaljból feltölthető. A rajtautomatika segít a városi elrajtolásban, hogy a motorral az autók előtt járjunk elinduláskor.

Az induló ára 6999 Euró lesz. 

Frissítés érkezik az NQi GTS modellhez. Az új motorral szerelt változatok már 80 km/h-ra is képesek lesznek. Emellett a hatótáv nem is fog rövidülni (70km). Emelett új színes TFT kijelző is érkezik a motorhoz. 

A motor ára 3999 euró lesz.

A KQi elektromos roller és a BQi elektromos bicikli is bemutatásra került.

Igazi érdekesség lett az YQi koncepció járgány, ami az elektromos hajtás mellé egy 150 köbcentis kiegészítő motort is kapott. A hibrid rendszer 14.5 kW-os rendszer-teljesítménnyel úgy közlekedik, akár egy 250-es.

 

Ügyfeleink véleménye:

  positive review  Maximális kedvesség és hozzáállás.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Remek testvérpár,akiknek kitartást kívánok a munkájukhoz.Csak így tovább!!!

  Peti Soós Avatar Peti Soós
  2021.09.06.

  positive review  Sziasztok! Én csak ajánlani tudom őket. Keeway rkf 125ccm motorom hibájára csak ők jöttek rá. Kedvesek, gyorsak, hamar vissza jeleznek, ha rájuk írsz.

  Szandiné Simon Beáta Avatar Szandiné Simon Beáta
  2022.06.06.

  positive review  Náluk vásároltam az első motorom.Nagyon kedvesek,segítőkèszek,és nagy a szakèrtelmük!Ha újra döntenem kellene,szintén hozzájuk fordulnèk! ☺️

  Vera Szabó Avatar Vera Szabó
  2021.10.06.

2022 benelli trk 800 bemutato