palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN DESIGN

AZ RS 660 LETISZTULT STÍLUSA A HATÁROZOTT TELJESÍTMÉNYHEZ ILLESZKEDIK

06 900x675 1

Az Aprilia RS 660 azonnal felismerhető, és újraírja a dinamikus, modern sportmotorok szabályait. Az alapvetően innovatív, céltudatos és kifinomult Aprilia új gyöngyszeme hármas fényszóróval és olyan vonalakkal rendelkezik, amelyek az előtte lévő Aprilia sportmotorok nyelvét beszélik – olyan motorokét, amelyek történelmet írtak, miközben következetesen meggyőzték a tulajdonosokat, versenyzőket és tesztelőket szerte a világon.

A hármas fényszóróelem 1998 óta jellemző a nagyteljesítményű és ultrafejlett Aprilia motorkerékpárokra, az RSV Mille bemutatkozása óta, amely a Noale-i székhelyű gyártó első szupersportmotorja volt a Superbike kategóriában. Ez egy igazi esztétikai forradalom volt, amely az összes zászlóshajó Aprilián jelen volt, sőt, még egy olyan rendkívüli motorkerékpárt is “megjelölt”, mint az RSV4, és amelyet a látványos Tuono V4 is átvett. Az Aprilia így egy egyértelmű családias érzést teremtett, amely az RS 125 és RS 50 modelleken is jelen van.

02 900x675 1

Az elmúlt 20 évben ezt az elemet esztétikailag és funkcionálisan folyamatosan frissítették. Most, az RS 660-as modellel a folyamatos fejlődés legmagasabb szintjét éri el. Az Aprilia RS 660 az első olyan motorkerékpár, amely ilyen magas szintű fényszóróegységet vezet be ebben a piaci szegmensben, köszönhetően a LED-es hármas fényszóróegység-összeállításnak, a két főfényszóró körül elhelyezett oldalsó DRL lámpákkal és a két DRL profilba épített irányjelzőkkel, amelyek ezáltal hozzájárulnak ahhoz, hogy a motorkerékpár eleje még kompaktabb legyen.

A világítási rendszer olyan részleteket is tartalmaz, amelyek még biztonságosabbá teszik a motorozást: a szürkületérzékelőnek köszönhetően a tompított fényszórók automatikusan bekapcsolnak, míg az önkioldó jelzők vészfékezéskor villognak.

05 frecce integrate 900x675 1

Végül, de nem utolsósorban, a “kanyarfény” funkció az aktív biztonság egy új elemét vezeti be: a két oldalsó lámpa (a középső lámpa csak távolsági fény) mindegyike extra parabolákkal van felszerelve, amelyek az inerciális platformnak köszönhetően automatikusan bekapcsolnak, amikor a kerékpár kanyarodáshoz hajlik, ezáltal növelve a fénysugarat kanyarodáskor, ami jobb láthatóságot eredményez a motoros számára.