palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Pannonia Motors

Üdvözöljük a Pannonia Motors világában, ahol a sebesség és stílus találkozik! Ha Ön is azok közé tartozik, akik szívesen lépnek ki a megszokott kerékvágásból, és keresik az igazi kalandot az úton, akkor jó helyen jár.

Ismerje meg az MC 125-öt, a rosszalkodós és vagány endurót, amely nem ismer lehetetlent! Ez a modell a szabadság és kihívások iránti szenvedélyt testesíti meg, és minden egyes pillanatban készen áll az izgalomra. A merész tervezés és a kiváló teljesítmény garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden útra tévedőnek.

Ha pedig a hétköznapi utazást preferálja, ne hagyja ki az XC 125-öt. Ez a klasszikus motor a megbízhatóság és kényelem csúcsát képviseli, miközben egyedi stílust és eleganciát sugároz. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, ez a modell minden kihívást könnyedén legyőz, és garantáltan emlékezetes pillanatokat nyújt az úton.

A Pannonia Motors nem csupán két keréken való utazást kínál, hanem egy életérzést is, amelyet a Bol’dOr 125 café racer testesít meg. Ez a modell a stílus és sebesség ötvözete, amely mindig a figyelem középpontjában áll. Vérbeli caféracerként minden tekintet magára vonzza, és minden egyes pillanatot megkoronáz az elegancia és dinamizmus.

Nézze meg kínálatunkat, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb modellt! Csapatunk mindig itt van, hogy segítsen Önnek megtalálni álmai motorját. Csak pattanjon fel, és induljon el velünk a kalandok világába!

Pannonia Motors Modellek

 

XC 125

MC 125

Bol d’Or 125