2015-ben a KSR csoport bemutatta az új “Brixton Motorcycles” brandet a Milánói motorshown. Néhány évvel később már több, mint 50 országban szereplő márkáról beszélhetünk 4 kontinensen jelen. Sok helyen piacvezető 125 köbcentis motorokén számon tartva, többek között a szomszédos Ausztriában is. Azonban itt nem állt meg a történet, mára már 250 és 500 köbcentis modellek is elérhetők a palettán. Mindezek mellett érdekesség, hogy a tervezői központjuk Ausztriában található. Emiatt lehet egy érdekes választás, ha motort szeretnénk venni a közeljövőben.

A 2015-ös motorshown még egy kenőolajgyártó standján került kiállításra az első Brixton csupán a reakciók miatt. Természetesen mindenki nagyon várta a folytatást. Ezek után 2017-és 2018-ban megkezdődött a gyártás, ami egyenesen a legnépszerűbb 125-ös motorrá tette Európában. Ezen felül még szállítják őket Dél-Afrikába, Ázsiába, Észak- és Dél-Amerikába. A Brixton egy kultikus járgánnyá vált máris 50 országban.

A bevezetés óta évről évre fejlődik a márka. Mára már elérhetők 250 és 500 köbcentis motorok is náluk. Az alapkoncepció, hogy egy klasszikus formára innovatív megoldásokat húzzanak fel.

A Crossfire 500 és Crossfire 500 X soros kéthengeres motorral felszerelt 35kW teljesítményű motorok, amik kihasználják az amúgyis gyorsan növekvő A2 kategória által támasztott követelményeket.

2020-ban megjelent továbbá a Crossfire 125 XS-is. Hasonlóan a csúcsmodellhez, karakteres, éles vonalakkal jelentkezett. Ezután jelent meg a Brixton első folyadékhűtéses 125 köbcentis motorja, a Crossfire 125. Természetesen ez is a karakteres X-tankkal.

Bevezették a sokkal klasszikusabb formájú Rayburn 125-öt is, ami rugókra ültetett üléssel, bőr szerszámos csomaggal, sötétkék fényezéssel és a megszokott megbizhatósággal érkezett.

A Felsberg 125 a harmadik új modell, ami érkezett 2020-ban. A BX 125 X adta az alapját és megkapta a Felsberg 125 nevet. Azonban nagyobb első kereket és magasabb sárvédőt is kapott az alsó vázvédő mellett.

Nem a Brixtonról lenne szól, ha nem adtak volna nekünk több információt jövőbeli terveikről. Ugyanis bemutattak egy nagyobb hengerűrtartalmú modellt is, a Cromwell 1200-at, mely érkezni fog hamarosan. Mindezzel megnyitottak egy utat az A kategória felé. Ez is jól bizonyitja, hogy mennyi potenciál van a Brixtonban.

 

Ügyfeleink véleménye:

  positive review  Sziasztok! Én csak ajánlani tudom őket. Keeway rkf 125ccm motorom hibájára csak ők jöttek rá. Kedvesek, gyorsak, hamar vissza jeleznek, ha rájuk írsz.

  Szandiné Simon Beáta Avatar Szandiné Simon Beáta
  2022.06.06.

  positive review  A név nem hazudik, tényleg nagyon barátságos motorkereskedés és nagyon segítőkészek is a srácok. Egy kezdő motort vásároltam Péteréknél és az első perctől kezdve nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal. Segítettek kiválaszrani a nekem megfelelő gépet, majd pár nap után az érvényes forgalmival házhoz is hozták az új motorom. Az első szervíznél is nagyon rugalmasak voltak, szinte azonnal fogadtak. Köszi srácok.

  Gorza Zsolt Avatar Gorza Zsolt
  2022.04.27.

  positive review  Hogy miért ajánlom a Sárvári Keeway Bennelli kereskedést? Barátságosak és nagyon korrektek. Szívesen segítenek, bármilyen kérdésre válaszolnak, és jó tanácsokat is adnak. A megrendelt terméket gyorsan, kedvező áron, kiváló minősgében adják át. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

  Zénó Kutrovics Avatar Zénó Kutrovics
  2021.09.04.