palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

QJ Motor

Kínai tudás a motorok világában

A QJ Motor a kínai motorkerékpár ipar egyik jelentős szereplője, melynek neve az utóbbi években lett ismert a nyugati piacokon, mégis kiemelkedő jelentőséggel bír az ázsiai régióban. A vállalat hátterében hosszú évek tapasztalata és folyamatos fejlődés áll, amelyek révén kiváló minőségű és versenyképes árú járműveket kínálnak a motoros közösség számára.

A QJ Motor története egészen az 1980-as évekig nyúlik vissza, amikor is megkezdte tevékenységét kis motorkerékpárok gyártásával. Azóta folyamatosan bővítették termékpalettájukat és technológiai kapacitásaikat, hogy lépést tudjanak tartani a gyorsan változó iparági trendekkel és igényekkel.

A vállalat jelenleg motorkerékpárok széles skáláját kínálja. Az általuk gyártott modellek kiváló minőségű motorokkal és innovatív dizájnnal rendelkeznek, amelyek megfelelnek a modern motorosok igényeinek és elvárásainak.

Az egyik kulcsfontosságú tényező, ami a QJ Motorot kiemelkedővé teszi, az a technológiai innovációra és fejlesztésre való folyamatos elkötelezettség. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az újításokra és a kutatás-fejlesztésre, hogy mindig a legújabb technológiákat és megoldásokat kínálhassák a vásárlóiknak.

A QJ Motor gyárai modern berendezésekkel és folyamatokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan és hatékonyan állítsák elő termékeiket nagy mennyiségben, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a minőség terén. Mindez lehetővé teszi számukra, hogy versenyképes áron kínáljanak kiváló minőségű motorkerékpárokat a globális piacokra.

A QJ Motor nem csupán termékeivel, hanem szolgáltatásaival is kiemelkedik. Ügyfélszolgálatuk kiváló és segítőkész, és mindig készek segíteni a vásárlóknak bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban. Emellett széles körű garanciális és szervizszolgáltatásokat kínálnak, hogy biztosítsák a vásárlók elégedettségét és hosszú távú lojalitását.

A QJ Motor elkötelezett a fenntarthatóság és környezetvédelem iránt is. Gyártási folyamataikat úgy tervezték, hogy minimalizálják a környezeti hatásokat, és aktívan részt vesznek különböző környezetvédelmi kezdeményezések támogatásában és elősegítésében.

Bár a QJ Motor neve talán kevésbé ismert a nyugati piacokon, a vállalat folyamatosan terjeszkedik és erősíti jelenlétét a világ különböző részein. Az általuk kínált kiváló minőségű termékek és szolgáltatások révén egyre több motoros választja a QJ Motor márkát, és ezáltal hozzájárulnak a vállalat globális sikeréhez és elismeréséhez.

Összességében a QJ Motor egy olyan vállalat, amely a kínai motorkerékpár iparban kiemelkedik minőségi termékeivel, technológiai innovációival és ügyfélorientált szemléletmódjával. A vállalat folyamatos fejlődése és elkötelezettsége arra utal, hogy továbbra is fontos szereplője marad a globális motorkerékpár piacnak, és egyre több motoros választja majd termékeit a jövőben.

QJ Motor Modellek

 

SRT 550

SRT 550 X

SRT 700

SRT 700 X

SVT 650 X

SRT 800

SRT 800X

SRT 800S

SRT800SX

SRK 125 S

SRK 400

TRX 12

SRV 125

SRV 300

SRV 550

SRV 600 V

SRC 500

SRK 125 R

SRK 550 RS

SRK 800 RR