palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

qj motor src 500

QJ Motor SRC 500

Az Elegancia és Teljesítmény Kifinomult Mestere

Üdvözöllek a QJ Motor SRC 500 világában, ahol a sebesség találkozik a stílussal és az innovációval. A QJ Motor SRC 500 nem csupán egy motor, hanem egy életérzés, ami megtestesíti az autentikus motorozás szellemét. 

A QJ Motor SRC 500 ára: 1.790.000 Ft

Kifinomult Design

Az SRC 500 egy olyan motor, ami azonnal magára vonja a tekinteteket. A kifinomult és elegáns külsejével azonnal rabul ejti a szemeket. A klasszikus vonalak és a letisztult formatervezés összhangban van a modern motorozás trendjeivel, miközben megőrzi az időtlen stílust. A választható színválaszték lehetővé teszi, hogy a motorod az egyéniséged kifejezésévé váljon.

Teljesítmény

A QJ Motor SRC 500 alatt egy erőteljes motor rejtőzik, ami garantálja a kimagasló teljesítményt minden úton. A 500 köbcentiméteres, négyütemű motor folyadékhűtéses rendszerrel van ellátva, ami nem csak nagy teljesítményt, de megbízhatóságot is biztosít. A kiegyensúlyozott teljesítmény és a dinamikus gyorsulás lehetővé teszi a gyors és izgalmas motorozást az autópályán és az utcákon egyaránt.

Kényelem magasfokon

Az SRC 500 nem csak ereje miatt emelkedik ki a tömegből, hanem kényelmi funkcióival is. Az ergonomikus ülés és a kiegyensúlyozott kormányzás lehetővé teszi a hosszabb utazásokat anélkül, hogy kényelmetlen helyzeteket okozna. A kifinomult felfüggesztés és a lengéscsillapító rendszer tovább javítja az utazás élményét, miközben csökkenti a fáradtságot és növeli a komfortérzetet.

Modernitás

A QJ Motor SRC 500 egyesíti a hagyományos motorozás élményét a modern technológia előnyeivel. Az LCD kijelző intuitív és könnyen olvasható információkat kínál a sebességről, az üzemanyagszint-ről és más fontos adatokról. A LED-es világítás nemcsak stílusos megjelenést biztosít, hanem fokozza az éjszakai láthatóságot és a biztonságot is.

Biztonság előnyben

A QJ Motor mindig is kiemelt figyelmet fordított a biztonságra, és ez alól az SRC 500 sem kivétel. Az ABS fékrendszer és a korszerű féktechnológia biztosítja a megbízható fékezést minden helyzetben. 

Élvezd a QJ Motor SRC 500-at

Végeredményben, a QJ Motor SRC 500 egy olyan motor, amelyet a teljesítmény és a klasszikus stílus szerelmeseinek terveztek. Egy olyan gép, amely nem csak kifinomult megjelenéssel és erőteljes teljesítménnyel rendelkezik, de kényelmi funkciói és biztonsági szolgáltatásai is az élre állítják. Fedezd fel a világot egy új perspektívából, és éld át a motorozás örömét a QJ Motor SRC 500-zal!

QJ-Motor-SRC-500