palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

QJ MOTOR moto SRT 550X off road rojo 1

QJ Motor SRT 550 X

Az Erő és Teljesítmény Újradefiniálása

Üdvözlünk a mobilitás jövőjében, ahol az innováció találkozik az adrenalinnal. A QJ Motor SRT 550 X nem csak egy motorkerékpár; ez egy stílus-, erő-, és high-tech keverése. Az utakat uralni és minden kanyarban győzni hivatott. Ez a motor átértelmezi a motorozás szabályait.

A QJ Motor SRT 550 X ára: 2.400.000 Ft

Szabadítsd fel az Erőt

A QJ Motor SRT 550 X szívében egy vadállat motorja rejtőzik, amely hatalommal ordít. Egy potens 550 köbcentiméteres folyadékhűtéses, soros kéthengeres motor hajtja, ami verhetetlen teljesítményt nyújt a kategóriájában. A hihetetlen 48 lóerő teljesitménnyel és bővelkedő nyomatékával az SRT 550 X villámgyorsan katapultál Téged 0-ról 100-ra másodperceken belül, garantálva minden gázhúzásnál az izgalmat.

qj motor srt 550x motor

Pontosság

A modern, határozott felfüggesztéssel és a precíz mérnöki tervezéssel felszerelt QJ Motor SRT 550 X számszerűleg kifejezhetetlen kezelést és irányíthatóságot kínál. Legyen szó városi forgalomról vagy kanyargós hegyi utakon való motorozásról, ez a motor agilitással és eleganciával válaszol. A könnyű vázszerkezet és az egyensúlyban lévő váz önbizalmat adó stabilitást biztosít, lehetővé téve a határok könnyű átlépését.

qj motor srt 550x motor

Tech-Savvy Képességek

Tapasztalja meg a motor technológia jövőjét új motorján. Digitális kijelzővel felszerelve, ahol a legfontosabb információkat találja, beleértve a sebességet, az fordulatszámot, a sebességváltó fokozatát, a benzin szintet és még sok mást. A széria markolat és ülésfűtéssel kényelmessé teheti az utazást.

qj motor srt 550x motor

Bátor és Agresszív Tervezés

Tegyen merész nyilatkozatot, bárhol is legyen a QJ Motor SRT 550 x lenyűgöző tervezésével. Az agresszív állásától az aerodinamikus karosszériájáig minden szempontja önbizalmat és stílust sugall. Különféle figyelemfelkeltő színekben elérhető, kiválaszthatja az Ön személyiségéhez és ízléséhez leginkább illő fényezést.

qj motor srt 550x motor

Kényelmes és Ergonomikus

Hosszú távú kényelemre tervezve, a QJ Motor SRT 550 X tágas és ergonomikus vezetői pozíciót kínál. A puha és fűtött nyereg megfelelő támaszt nyújt hosszú utazásokhoz, míg a markolatfűtés a kezek kényelmét is segiti még hideg, csapadékos időben is. Legyen szó a városi utcákon való cirkálásról vagy egy országot átfogó kalandról, célba fog érkezni frissen és izgatottan.

qj motor srt 550x motor

Biztonság az Első

Az Ön biztonsága az elsődleges szempont, ezért a QJ Motor SRT 550 X számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek javítják a vezetési élményt. Az ABS (blokkolásgátló) biztosítja a magabiztos fékezést.

qj motor srt 550x motor

Tapasztald meg te is a QJ Motor SRT 550 X tudását és kényelmét

Csatlakozzon a legjobbak közé, akik csak a legjobbat követelik. A páratlan erő, a precíziós kezelés és a fejlett technológia által  új szintet állít fel az urbanizált motorok számára. Legyen szó egy profi motorostól, aki az utolsó cseppet is ki akarja szívni, vagy egy kezdőről, aki az utak szabadságát akarja megtapasztalni, ez a motor készen áll arra, hogy felejthetetlen kalandra vigyen. Fedezze fel a városi utcákat úgy, mint soha korábban, és szabadítsa fel a belső bátor hősét a QJ Motor SRT 550 X-szel.

qj motor srt 550x motor
QJ Motor SRT 550 X Szürke
QJ Motor SRT 550 X Fehér
QJ Motor SRT 550 X Piros
QJ Motor SRT 550 X Kék