palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

C1P99A10V2N6

QJ Motor SRT 700 X

A határok nélküli kalandok motorja

Képzeljen el egy olyan motort, amely nem csupán közlekedési eszköz, hanem életstílus is. Az új QJ Motor SRT 700 X egy olyan gépezet, amely az aszfalt szenvedélyévé válik, és minden pillanatban örömet és izgalmat hoz. Született városi kalandoroknak és szabad szellemű utazóknak, akik mindig keresik a következő nagy kalandot.

A QJ Motor SRT 700 X ára: 2.940.000 Ft

Erő és teljesítmény

A QJ Motor SRT 700 X ereje kimagasló a kategóriájában. Az erős 699 köbcentiméteres, folyadékhűtéses, soros kéthengeres motorral könnyedén átvághatja magát a forgalmon és az országutakon is megállja a helyét. A 74 lóerős teljesítmény hihetetlen gyorsulást és lendületet biztosít, miközben a kifinomult technológia és a precíz tervezés gondoskodik a vezetés élvezetéről.

qj motor srt 550x motor

A kanyarok mestere

A QJ Motor SRT 700 X rendkívül agilis és könnyen irányítható, ami lehetővé teszi, hogy minden kanyart magabiztosan teljesítsen. A könnyű vázszerkezet és az állítható futómű tökéletes egyensúlyt teremt a stabilitás és a manőverezhetőség között, így a motorosok magabiztosan hódíthatják meg a kanyargós utakat.

qj motor srt 550x motor

Stílus és elegancia

A QJ Motor SRT 700 X nem csak erős és gyors, hanem lenyűgözően stílusos is. Az agresszív dizájn és az innovatív részletek egyedi megjelenést kölcsönöznek ennek a gépezetnek. A rendkívül széles színválaszték lehetővé teszi, hogy kifejezze egyéniségét és stílusát.

qj motor srt 550x motor

Kényelem és praktikum

A hosszú távú kényelem és a mindennapi használhatóság kulcsfontosságú szempontok voltak a QJ Motor SRT 700 X tervezésében. A kényelmes ülés és az állítható felfüggesztés lehetővé teszi az egész napos kényelmes motorozást, míg a praktikus tárolási megoldások segítenek rendezetten és hatékonyan tárolni a holmikat.

qj motor srt 550x motor

Biztonság és megbízhatóság

A biztonság mindig az első helyen áll minden QJ Motor tervezésében. Az ABS rendszer gondoskodik arról, hogy minden úton és minden időjárási körülmények között biztonságban legyen. A megbízható motor és a kiváló minőségű alkatrészek garantálják a hosszú élettartamot és a problémamentes motorozást.

qj motor srt 550x motor

Fedezze fel az Új Dimenziót a QJ Motor SRT 700 X-szel

Vegye át az irányítást és fedezze fel a világot új motorján! Városi kalandokat élvezhet, távoli utazásokra indulhat, vagy egyszerűen csak élvezheti a motorozás szabadságát. Ez a motor nem csak egy jármű, hanem egy életstílus – vegye át az irányítást, és élvezze a határtalan kalandokat a QJ Motor SRT 700 X-szel!

qj motor srt 550x motor
QJ Motor SRT 700 X Piros
QJ Motor SRT 700 X Fehér
QJ Motor SRT 700 X Világos szürke
QJ Motor SRT 700 X Sötét szürke