palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

QJ Motor SRT 800 SX

A kifinomult teljesítmény mestere

Üdvözöljük a luxus és a kifinomultság világában! Az új QJ Motor SRT 800 SX egy olyan motor, amely nem csak a teljesítményt, de a stílust és a kényelmet is magában foglalja. Készüljön fel arra, hogy megváltoztassa az urbanizált motorozás élményét, és élvezze a vezetés minden pillanatát az SRT 800 SX vezetésével.

A QJ Motor SRT 800 SX ára: 3.640.000 Ft

Lenyűgöző erőforrás

A QJ Motor SRT 800 SX forradalmi ereje mindenkit lenyűgöz. Az erőteljes 800 köbcentiméteres, folyadékhűtéses, soros kéthengeres motorral a vezető egyszerűen irányíthatja a várost és meghódíthatja a nyílt utakat. A 92,5 lóerős teljesítmény garantálja az izgalmas gyorsulást és a lendületes vezetést minden úton.

qj motor srt 550x motor

Luxus és kényelem

Az SRT 800 SX-en ülve azonnal érezni fogja a luxust és a kényelmet. A kiváló minőségű anyagok és az ergonomikus kialakítás garantálja, hogy minden utazás kényelmes és élvezetes legyen. A kényelmes ülés és az állítható futómű minden vezető számára tökéletesen állítható, így bármilyen utazás kellemes élmény lesz.

qj motor srt 550x motor

Elegáns és stílusos dizájn

Az SRT 800 SX nem csak egy motor, hanem egy műalkotás. Az elegáns és stílusos design minden pillanatban lenyűgözi a kíváncsiskodó szemeket. A részletekre fordított figyelem és a kifinomult vonalvezetés garantálja, hogy ez a motor mindenhol kimagasló legyen.

qj motor srt 550x motor

Technológia magas szinten

A QJ Motor SRT 800 SX magas szintű technológiával rendelkezik, hogy minden utazás élvezetessé váljon. Az integrált digitális kijelző számos információt kínál, beleértve a sebességet, az üzemanyagszintet és a navigációt. A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassa okostelefonját, és élvezze a vezetés közbeni zenehallgatást vagy a hívások fogadását.

qj motor srt 550x motor

Biztonság és megbízhatóság

A biztonság mindig az elsődleges szempont a QJ Motor tervezésében. Az ABS rendszer biztosítja, hogy minden úton biztonságban legyen. A megbízható motor és a kiváló minőségű alkatrészek garantálják, hogy ez a motor hosszú éveken át problémamentesen működjön.

qj motor srt 550x motor

Fedezze fel az Új Dimenziót a QJ Motor SRT 800 SX-szel

Merüljön el az SRT 800 SX által kínált luxus és teljesítmény világában, és élvezze a motorozás minden pillanatát. Legyen szó városi kalandokról vagy hosszabb utazásokról, ez a motor mindig készen áll arra, hogy Önt a következő nagy kalandra vigye. Vegye át az irányítást, és fedezze fel az urbanizált motorozás új dimenzióját a QJ Motor SRT 800 SX-szel!

QJ Motor SRT 800 SX kék
QJ Motor SRT 800 SX fekete
QJ Motor SRT 800 SX kék