palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

QJ Motor TRX 12

QJ Motor TRX 12

A Kalandorok Új Társa

QJ Motor TRX 12 világa, ahol a kaland vágya találkozik a megbízhatósággal és a sokoldalúsággal. A TRX 12 egy olyan motorkerékpár, ami tervezése és teljesítménye révén a legváltozatosabb környezetekben is otthonosan mozog. 

A QJ Motor TRX 12 (CBS) ára: 999.000 Ft

A QJ Motor TRX 12 (ABS) ára: 1.099.000 Ft

Robusztus kialakítás

TRX 12 egy robosztus és strapabíró motorkerékpár, amelyet arra terveztek, hogy megállja a helyét az aszfaltúton és az enyhe terepen egyaránt. Az erős vázszerkezet és a masszív felfüggesztés lehetővé teszi a zökkenőmentes vezetést. A könnyű kezelhetőség és az alacsony ülésmagasság biztosítja, hogy minden motoros magabiztosan érezze magát a TRX 12-őn.

qj motor trx 12 fekete

Teljesítmény

A TRX 12-t egy hatékony és gazdaságos motor hajtja, amely elég erőt biztosít az izgalmas motorozáshoz, miközben megfelel az emissziós előírásoknak. A 125 köbcentiméteres, négyütemű motor könnyen kezelhető és megbízható, ami ideális választás mindennapi használatra és hosszabb túrákra egyaránt.

qj motor trx 12 fekete

Kényelmes vezetés

Az ergonomikus kialakítású ülés és a kényelmes markolatok lehetővé teszik a kényelmes vezetést, még hosszabb utakon is. A TRX 12 kiváló irányíthatóságot kínál, így könnyen kezelhető az utcán és a terepen egyaránt. A modern kijelző intuitív információkat nyújt a sebességről, az üzemanyag-szintéről és más fontos adatokról.

qj motor trx 12 fekete

Stílusos megjelenés

A TRX 12 egy olyan motorkerékpár, amely nem csak a funkcionalitásban, hanem a megjelenésben is kiemelkedik. A dinamikus vonalvezetés és az agresszív design a modern motorozás szellemét hordozza magában. A különféle színopciók lehetővé teszik, hogy megtaláld a számodra tökéletes stílust és megjelenést.

qj motor trx 12 fekete

Élvezd a QJ Motor TRX 12-t

Végső soron, a QJ Motor TRX 12 egy olyan motorkerékpár, ami tervezésével, teljesítményével és megbízhatóságával magával ragadja az utazókat. Legyen szó városi kalandokról vagy terepen való felfedezésekről, a TRX 12 mindig melletted lesz, készen arra, hogy átsegítsen a következő kalandon. Fedezd fel az utakat egy új perspektívából, és élvezd a motorozás örömét a QJ Motor TRX 12-vel!

qj motor trx 12 fekete