palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

RETRO MOTOROK ÉS RETRO ROBOGÓK

Egyszer már fénykorukat élték a retro motorok és retro robogók, az évtizedek múlásával azonban az időtlen formák időről időre felbukkannak a tervezőasztalon. A régi iránti nosztalgia, a stílus és mai technika találkozása ez, ami szebbnél-szebb motorokat eredményez a nagyközönség számára. Vagyis azon kiváltságosok részére, akik az élményt egy bizonyított megjelenésű formán hajlandók átélni. Nem kétséges azonban, hogy a retro motorok és retro robogók reneszánszukat élik. Akár egy cseppnyi történelmet is belevihetünk az egészbe, és máris az 50-es években találhatjuk magunkat ezekkel a gépekkel. Szerencsére a formán kívül megbízhatóságot, garanciát és kalkulálható fenntartási költséget is kapunk ezeknél a motoroknál az élményhez.
Az idő ugyan megszépíti a régi motorok mellett töltött időt, mi azonban a motorozva eltöltött idő mellett szavazunk – azon nincs mit szépíteni! 🙂
Lássuk, milyen retro robogók és retro motorok kaphatók nálunk!

Milyen márkákat forgalmaz kereskedésünk?

Kereskedésünk Aprilia, Benelli, F.B Mondial, Keeway, Moto Guzzi, Piaggio és Vespa motorkerékpárok márkakereskedéseként az említett márkák forgalmazását és szervizelését látja el.

fb mondial logo
keeway robogok
fb mondial logo
vespa sárvár
fb mondial logo

RETRO ROBOGÓK

keeway zahara 50 2022 retro robogó

Keeway Zahara 50

A megújult Keeway Zahara 50 egy igazi klasszikus formát követő retro robogó. Konzervatív megjelenése nem tévesztendő össze a benne rejlő technikával. A motorizáltsága maga mögött hagyta a rég múlt motorok problémáit, és korszerű, injektoros négyütemű benzinmotor gondoskodik a haladásról. 2 liter/100km alatti fogyasztása igazi fogyasztási bajnokká teszi az utakon. Alacsony lábtér és ülés alatti tároló pedig a könnyű felszállást és a praktikusságot hordozza magában. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara 50 robogó oldalát.
keeway zahara 125 2022

Keeway Zahara 125

A Keeway Zahara 125 hasonlóan a kisebb testvéréhez a klasszikus robogózás korában keresi az utat a mindennapi mobilitásban. Akárcsak kisebb motoros testvére, modern technikát rejt maga alatt. Korszerű, injektoros négyütemű benzinmotor gondoskodik a haladásáról. Kiváló gyorsulás, könnyed fordulékonyság, praktikusság és kényelem jellemzik.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara 125 robogó oldalát.
keeway versilia 50

Keeway Versilia 50

A klasszikus formát adó Keeway Versilia 50 robogó gondtalan, léghűtéses robogó. Segédmotoros vagy B kategóriás jogsival már vezethető! A városi egyedi megjelenését az újszerű mégis klasszikus formáját adja. Próbáld ki, és vidd haza mielőbb!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Versilia 50 robogó oldalát.
keeway versilia 125

Keeway Versilia 125

A klasszikus formát adó Keeway Versilia 125 robogó gondtalan, léghűtéses robogó. A1 vagy B kategóriás jogsival már vezethető! A városi egyedi megjelenését az újszerű mégis klasszikus formáját adja. Próbáld ki, és vidd haza mielőbb!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Versilia 125 robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa Sprint

A Vespa Sprint a könnyed sportos Vespa, amit a legfiatalabb motorosoknak szánt a gyár! Vidd el ezt az ikont, ha átérzed az olasz életérzést!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Sprint oldalát.
keeway vieste 125

Vespa Primavera

A Vespa Primavera a Vespa, amire mindig is vágytál. Kecses, elegáns és rengeteg praktikus megoldással is fel van vértezve. Do you Vespa?
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Primavera retro robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa GTS

A Vespa GTS a tradíciókról az eleganciáról, luxusról és státuszról szól. Ki ne ismerne fel és társalogna veled, ha egy ilyen nagytestű Vespán lát téged?
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa GTS oldalát.
keeway vieste 125

Vespa GTS Super

A Vespa GTS Super a nagytestű Vespa, amire mindig számíthatsz! Vidd el egy körre, jelenj meg stílusosan. Rá mindig számíthatsz!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa GTS Super robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa Sei Giorni 300

A Vespa Sei Giorni 300 a tradíciókról, versenyzésről és a döbbenetről szól. Még egy Vespával is lehet versenyeket nyerni. Ezért is született meg ez a mély gyökerekkel rendelkező modell a Vespa palettáján.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Sei Giorni 300 oldalát.
keeway vieste 125

Vespa Elettrica

A Vespa Elettrica a kisebb testű Primavera 125 rokona. Azonban tiszta lelkét egy elektromos motor hajtja. Elvisz bárhová ahova szeretnéd, mindezt csendben és tisztán. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Elettrica elektromos robogó oldalát.

RETRO MOTOROK

fb mondial hps 125 fekete retro motor

FB. Mondial HPS 125

Aki a motorsport világába merült és ismeri az 50-es évek bajnok márkáit, biztosan találkozott már az FB Mondiallal. Nem kevesebb, mint 10 világbajnoki címükkel a legnagyobbak között versengtek. Ezt a miliőt ragadja meg a HPS 125 is, ami nagy teljesítményével az A1 kategória csúcsán szerepelteti a modelljét. Az Euro5 környezetvédelmi norma és ABS, TFT kijelző már csak hab a tortán ennél a retro motornál.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a FB. Mondial HPS 125 retro motor oldalát.
fb mondial flat track 125 sárga

FB. Mondial Flat Track 125

A retro motorok nélkülözhetetlen eleme a verseny. Ezt egy retro salakmotorral – természetesen utcai normáknak megfelelően kiadva – te is átélheted. A Flat Track 125 a nyers erő, rugalmasság és stílus ötvözete kifejezetten ínyenc retro motorosoknak.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a FB. Mondial Flat Track 125 retro motor oldalát.
fb mondial sport classic 300 piros

FB. Mondial Sport Classic 125

A sportmotorok iránti kereslet ismét egyre nagyobb. Ezt a vásárlói lelkesedést célozza meg retro motor stílusával a Sport Classic 125, ami a 70-es évekbe repít vissza bennünket. A legmodernebb technikával szerelt motor igazi kuriózum a piacon, ami hatalmas népszerűségnek örvend. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a FB. Mondial Sport Classic 125 retro motor oldalát.
Benelli Imperiale 400 fekete

Benelli Imperiale 400

50-es években suhanhatsz a Benelli Imperiale 400-asával. Nyugodság, kiszámíthatóság és kényelem jellemzi a modellt, mely kortalan motorként szerepel a palettán. Aki egy kicsit is fogékony a gyermekkorunk keleti motorjaira, máris nosztalgia fogja át, ha meglátja ezt a motort. A retro motorok egyik gyöngyszeme kínálatunkban. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli Imperiale 400 oldalát.
cfmoto 650nk a motorok nagymotorok

Moto Guzzi V7

A Moto Guzzi V7 az ismert V elrendezésű, keresztben elhelyezett léghűtéses motort kapta. Rögtön kétféle változatban is ismert lehet a domináns V7 Stone és a klasszikusabb V7 Special. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Moto Guzzi V7 oldalát.
brixton cromwell 1200 szürke

Moto Guzzi V9

A Moto Guzzi V9 igazi klasszikus, mellyel öröm a motorozás. Tökéletesség és mestermunka a két szó, amivel jellemezni lehet. Ha valami komoly bobberre vágysz, nem is kell tovább menned.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Moto Guzzi V9 oldalát.
cfmoto 650nk a motorok nagymotorok

Moto Guzzi V85

A Moto Guzzi V85 a klasszikus túramotor, ami mind a 850 köbcentimétert kihasználja az út során.  Válaszd ki a hozzád illőt és szeld át vele máris Európát!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Moto Guzzi V85 oldalát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és vigyél haza egy új motort!

Nem tudod, hogyan juthatsz el hozzánk? Itt találod az útvonalakat.