ROMET Pony 50 Euro 5 segédmotor

Elérhető színek:

Piros

Fehér

Fekete

Romet Pony 50 Tulajdonságok

Bemutatás éve : 2022
Méretek [mm] : 1780 × 775 × 1050mm
Tengelytáv [mm] : 1230 mm
Tömeg [kg] : 107 kg
Motor : 1-henger, 4-ütem, 2-szelep
Hengerűrtartalom [ccm] : 48
Hűtés : léghűtéses
Végsebesség [km / h] : 45 km / h

Indítás : Elektromos
Erőátvitel : lánc
Váltó : 4 sebességes
Kenés : Kényszerített áramlásos
Gumi elől | hátul : 120/70-12 | 120/70-12
Első felfüggesztés : USD teleszkópos lengéscsillapító
Hátsó felfüggesztés : Központi rugóstagos
Üzemanyag tank : 11 liter
Első | Hátsó fék : tárcsafék | dobfék
Emisszió : Euro 5

romet pony 50 piros

A Romet Pony 50 vezető szerepet tölt be a stílusos mopedek között. Összetéveszthetetlen megjelenés, hibátlan hajtás és könnyű kezelhetőség jellemzi a Romet Pony 50-t. Városba szánt jármű mindenkinek tetszeni fog, aki értékeli a modern dizájnt és az egyszerűséget.

romet pony 50

Dinamikus forma

Romet Pony 50 dinamikus, modern megjelenésű. Agresszívan megrajzolt vonalak, könnyűfém keréktárcsák, modern lámpa, amit pirosra lakkozott, rácsos vázelemek és a részletekre való odafigyelés koronáz meg. A kezdő motorosok számára szintén vonzó az alacsony üléspozíció (a motoros magasságától függetlenül képes a lábát a földre tenni) és a mindössze 107 kg-os önsúly.

romet pony 50

A városban nincs szükséged többre

A Pony 50 egy hús-vér moped, ami azt jelenti, hogy egy egyhengeres, léghűtéses, 2,4 lóerős motor hajtja. Ez a problémamentes erőforrás megfelel a motorkerékpár-homologizációs követelményeknek, és legfeljebb 45 km/h-ra gyorsul. Ez a sebesség és teljesítmény elég ahhoz, hogy átjuss a városi dugókon. Különösen azért, mert a Romet Pony 50 kis méreteinek és kis súlyának köszönhetően már az elején képes meglepetést okozni.

romet pony 50

Fékek és felfüggesztés

A Romet Pony 50 elöl tárcsafékkel és egy fordított USD-villával rendelkezik. Emiatt tökéletes úttartást és fékerőt ad a motoros számára. A kezdőket a 4 sebességes sebességváltó és a barátságos ergonómia is segíti, a kényelmes, egyenes pozícióval.

Rendeld meg akár online! 

gazdaságosság

Gazdaságosság

Mindösszesen 2 liter/100 km a fogyasztása ennek a kis motornak. Tökéletes választás, hiszen ennél kevesebb aligha lehetne.

Niska waga

Könnyű vezetés

A kezdő motorosok is élvezhetik az alacsony ülésmagasságból adódó előnyöket. Teli talpas megállás és mindösszesen 107 kg önsúly, amivel könnyű manőverezni. 

Na prawo jazdu katB

Nincsenek további kiegészítő vizsgák

A segédmotoros kerékpárokat olyan vezetők használhatják, akik rendelkeznek AM vagy B kategóriás vezetői engedély kategóriával. Emiatt nem szükséges kiegészítő vizsgát sem tenni személygépkocsi jogosítvány mellé!

Romet Modellek

Romet 727 SR szürke

727 SR

romet adv 125 zöld

ADV 125

romet ogar caffe 50

Ogar Caffe 50

Romet ZXT 50 fekete

ZXT