ROMET ZXT 50 Euro 5 segédmotor

Elérhető színek:

Fekete

Fehér

Szürke

Romet ZXT 50 Tulajdonságok

Bemutatás éve : 2022
Méretek [mm] : 1930 × 770 × 1090mm
Tengelytáv [mm] : 1270 mm
Tömeg [kg] : 96 kg
Motor : 1-henger, 4-ütem, 2-szelep
Hengerűrtartalom [ccm] : 49
Hűtés : léghűtéses
Végsebesség [km / h] : 45 km / h

Indítás : Elektromos
Erőátvitel : lánc
Váltó : 4 sebességes
Kenés : Kényszerített áramlásos
Gumi elől | hátul : 2.75-18 | 90/90-18
Első felfüggesztés : teleszkópos lengéscsillapító
Hátsó felfüggesztés : Olaj csillapításos
Üzemanyag tank : 11 liter
Első | Hátsó fék : tárcsafék | dobfék
Emisszió : Euro 5

A Romet ZXT 50 egy modern és dinamikus formákat követő segédmotoros kerékpár 49 cm3-es motorral. Teljesítményének köszönhetően kiválóan tud vele haladni, ahová csak akar, és vonzó formatervezésének köszönhetően nem akar majd leszállni róla. A fiatalok számára is tökéletes ötlet, akik most ismerkednek a motorozás világával és az AM jogosítvánnyal. Ezzel a felszereléssel igazi élmény lesz a motorozás.

Romet ZXT 50 1

A részletekben rejlő erő

A Romet ZXT 50-et a legújabb ipari trendeknek megfelelően tervezték. Dinamikus stílusát a sportos megjelenésű, oldalsó légbeömlőkkel ellátott fényszóró és az aerodinamikus burkolat hangsúlyozza. Az első irányjelzőket az üzemanyagtartály oldalsó paneljében rejtették el, ami hozzájárul a motorkerékpár izmos megjelenéséhez. Az alumínium felnik olyan kialakításúak, hogy a ZXT 50 még álló helyzetben is úgy néz ki, mintha haladna.

Romet ZXT 50 2

Dinamikus és modern

A léghűtéses, egyhengeres motor hengerűrtartalma 49 cm3. A 3,3 lóerős maximális teljesítmény és a mindössze 96 kg-os motorkerékpár súlya együttesen nagyon jó teljesítményt garantál. Az üzemanyagtartály kapacitása eléri a 13 litert, a fogyasztás pedig mindössze 1,5 liter benzin 100 kilométerenként, így a Romet ZXT 50 igazán távolra képes eljutni, mielőtt benzinkútra kellene mennie.

Romet ZXT 50 3

Biztonságos és kényelmes

A Romet ZXT 50 kiemelkedik a biztonság szempontjából, mivel elöl tárcsafékkel rendelkezik, amely vészhelyzetben is segít. A 18 colos alumínium felnikkel ellátott kerekek kényelmet biztosítanak a bukkanókon és magabiztos kezelhetőséget a kanyarokban.

Rendeld meg akár online! 

ABS w standardzie

Nagyszerű fékek

A Romet ZXT 50 kiemelkedik a biztonság szempontjából, mivel elöl tárcsafékkel rendelkezik, amely vészhelyzetben is segít. A 18 colos alumínium felnikkel ellátott kerekek kényelmet biztosítanak a bukkanókon és magabiztos kezelhetőséget a kanyarokban.

 

Niska waga

Gazdaságosság

Az üzemanyagtartály kapacitása 13 liter, a fogyasztás pedig 1,5 liter benzin körül van 100 kilométerenként, így a Romet ZXT 50 igazán nagy hatótávval bir.

Na prawo jazdu katB

Nincsenek további kiegészítő vizsgák

A segédmotoros kerékpárokat olyan vezetők használhatják, akik rendelkeznek AM vagy B kategóriás vezetői engedély kategóriával. Emiatt nem szükséges kiegészítő vizsgát sem tenni személygépkocsi jogosítvány mellé!

Romet Modellek

Romet 727 SR szürke

727 SR

romet adv 125 zöld

ADV 125

romet ogar caffe 50

Ogar Caffe 50

Romet ZXT 50 fekete

ZXT