palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

RS 660 E5

aprilia rs660 Neon

A jövő tiszteletben tartja a Noale-ház hagyományait, amely régóta híres innovációjáról és jellegzetes karakteréről. Sportos egyéniségével és vérpezsdítő modern vonalaival az RS 660 az igazi Aprilia pályamotoros élményt hozza az utakra. Egyedülálló kialakítása könnyű és kompakt motort formál, amely nemcsak karcsú, de erős is. Kiváló a stabilitása nagy sebességnél is, így garantált a szórakoztató és élvezetes vezetési élmény. A színválaszték között szerepel a vadonatúj Acid Gold, amely még jobban kiemeli a motornak a dizájnját és a fiatalos, dinamikus személyiségét. Pattanj a nyergébe és válj versenyzővé!

GYŐZTES LÉLEK

Az RS 660 az Aprilia győztes szakértelmére támaszkodik, hogy új szabványokat vezessen be kategóriájába. A csúcskategóriás futómű igazán dinamikus vezetési élményt nyújt. Egyedi felépítésű, könnyű alumínium vázával és lengőkarjával optimalizálja a súlyelosztást.

EGYSZERŰEN lélegzetelállító

Az RS 660 sportos egyénisége és modern vonalai mindenütt feltűnést keltenek, és az Aprilia győztes pályamotoros-élményét az utakra hozza. Egyedülálló kialakítása könnyű, kompakt motort formál, ami karcsú és nagyon mozgékony. Nagy sebességnél is szuper stabilitást biztosít, így minden motorozással töltött perc szórakoztató, kellemes. Vezetési élménye fantasztikus.

ÚJ MOTOROZÁSI ÉLMÉNY AZ RS 660-NAL

A vezetési pozíciót gondosan úgy alakították ki, hogy kényelmet és ideális elülső súlyelosztást biztosítson az úton. A nyereg, a lábtartók és a kormánykeretre felcsatolható kormány tökéletesen kiegyensúlyozott elrendezése dinamikus vezetési pozíciót biztosít.

Mindehhez hozzáadva öt előre definiált vezetési mód közül választhatsz a különböző pálya- és útviszonyoknak megfelelően. Az RS 660-nak minden kelléke megvan az igazán izgalmas vezetési élményhez.

aprilia rs 660
Fejlett technológia

Tecnologia avanzata 660 postoguida nera

5 különböző motorozási mód közül választhatod ki a körülményekhez leginkább passzoló módot. Úgy mint kipörgésgátlás, egykerekezés gátló, ABS, motorfék és egyéb paraméterek, amellyel optimalizálja a motorozás élményét.

LED fényszóró

Faro full led 660 frontale gialla

Tovább finomított felfüggesztés, amely igazi sportmotorrá teszi a Tuono 660 Factory-t. A külön tartállyal rendelkező hátsó Sachs lengéscsillapítóján állítható a kompressziója, visszapattanási csillapítása és a rugó előfeszítése is. Az első Kayaba lengéscsillapítók mindhárom paramétere egyaránt állítható.

660 ccm motor

Motore 660 latdx gialla

Standard elektronika, ami messze nem egy standard csomag.

A Tuono 660 Factory egy átfogó APRC elektronikus vezérlőcsomaggal érkezik, beleértve a Ride-by-Wire gyorsítást és egy hattengelyes inerciális platformot. A vezetési élmény fokozására tervezett további alapfunkciók a Quick Shift, a sebességtartó automatika, a motorfék, a kipörgésgátló, a motortérkép és a kerék-vezérlés.

Multimap kanyar ABS

abs 900x675

A Tuono 660 Factory több-térképes kanyar ABS-szel rendelkezik, egy olyan rendszerrel, amely mögött egy speciális algoritmus áll, amely optimalizálja a fékezést és az ABS-beavatkozást a kanyarokban a legfontosabb paraméterek folyamatos figyelésével. Ezek közé tartozik az oldalirányú gyorsulás, az első fékkarra kifejtett nyomás, valamint a dőlésszög, a dőlésszög és a dőlésszög, amelyek modulálják a fékhatást a stabilitás és a lassulás javítása érdekében.

APRC RENDSZER

Az eredetileg versenyzésre kifejlesztett, majd közúti használatra finomhangolt APRC rendszer egy fejlett elektronikus vezérlési megoldás. Ez egy teljes csomag, amelyet úgy terveztek, hogy magas szintű biztonságot nyújtson az utakon és jobb teljesítményt a versenypályán.

Az RS 660 a legújabb APRC (Aprilia Performance Ride Control) elektronikus vezérlő csomaggal büszkélkedhet. Ez a fejlett, inerciális hattengelyes navigációs rendszer belső giroszkópokat és gyorsulásérzékelőket használ, hogy valós időben megértse a motor állapotát, ahogy az az úthoz kapcsolódik, és azonnali beállításokat tesz lehetővé a teljesítmény és a biztonság javítása érdekében.

TUDJ MEG TÖBBET

A legmagasabb szintű versenyzésre tervezett rendszer evolúciója, az RS 660 APRC csomagja a következőket tartalmazza:

  • ATC: Aprilia Traction Control, állítható kipörgésgátló, amely precíz, nagy teljesítményű működési logikán alapul.

  • AWC: Aprilia Wheelie Control – egykerekezés-gátló

  • ACC: Aprilia sebességtartó automatika, amely a gázkar megérintése nélkül tartja a beállított sebességet.

  • AQS: Aprilia Quick Shift, egy elektronikus sebességváltó-rendszer, amely rendkívül gyors sebességváltást tesz lehetővé a gázelvétel vagy a tengelykapcsoló használata nélkül. Tartalmaz egy lefelé váltó funkciót is, amellyel a tengelykapcsoló érintése nélkül válthat le. Opcionális extraként egy olyan szoftver is elérhető, amely lehetővé teszi a fordított váltási minta megvalósítását anélkül, hogy alkatrészt kellene cserélni.

  • AEB: Aprilia motorfék, a gázelvételnél a motorfék szabályozására szolgál.

  • AEM: Aprilia Engine Map, számos különböző térképpel, amelyek változtatják a motor teljesítményét és karakterét.

  • ABS: kanyar funkcióval és 3 állítható fokozattal

Eredeti tartozékok széles választéka

Az RS 660-at úgy tervezték, hogy egy sor kiegészítőt befogadjon, amelyek nemcsak a teljesítményt, a stílust és a kényelmet javítják, hanem lehetővé teszik a versenyzők számára, hogy kifejezzék saját személyiségüket.

TUDJ MEG TÖBBET

Aprilia „csak versenyhasználatra” Akrapovič komplett kipufogórendszere: komplett kipufogórendszer karbon terminállal, amelyet kizárólag pályán való használatra terveztek, és mint ilyen, közúti használatra nem engedélyezett. Rendkívül könnyű, optimalizálja a motor hangját és a kéthengeres teljesítményét, hogy a versenyzők a maximumra tudják állítani az RS 660-ukat. A készlet tartalmaz egy saját térképekkel programozott motorvezérlő egységet és szoftvert, amely lehetővé teszi a gyors váltást fordított váltási mintában (ez külön is kapható).

Aprilia tanúsítvánnyal rendelkező Akrapovič komplett kipufogó: a közúti tanúsítvánnyal rendelkező teljes rendszer, amely javítja a kerékpár teljesítményét, hangját és megjelenését.

Fordított váltás módosító szoftver: lehetővé teszi a Gyors váltást fordított mintában, egyszerűen egy szoftver betöltésével, ahelyett, hogy bármilyen alkatrészt kellene cserélnie.

Kuplung- és fékkar: tuskó-alumíniumból készült, állítható, és még egy sportos elemmel ruházza fel a kerékpár megjelenését.

Kerékmatricák: a csatorna küllőire helyezhető a még agresszívebb megjelenés érdekében

 

További modellek

rs 660 2

RS 660 35KW E5

ap6115203ebn04 01 s

RS 660 Limited Edition

Fedezd fel az Aprilia modelleket

aprilia tuono 660

Tuono 660

rs660

RS 660

ap6192200ebm01 01 s 2

RSV4

tuonov4

Tuono V4

ap6112900ebm01 01 s

RS 125

ap6122200ebm01 01 s

Tuono 125

ap6161s00ecnb6 01 s

SX 125

ap6161r00ecnb6 01 s

RX 125

ap6136000ebn01 01 s

Tuareg 660

esc3r7cid5 01 s

SXR 50

nsscnd7u01 01 s

SR GT

aprilia rs457 3

RS 457