palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Kapcsolat

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

RS 660 Limited Edition

SPORTBAJNOK

Tavaly az Aprilia RS 660 lenyűgöző sportelsőséget ért el azzal, hogy megnyerte a 2021-es Twins Cup-ot, a közepes teljesítményű kéthengeresek tekintélyes amerikai bajnokságát, a MotoAmerica-t, ami a világ vezető motorverseny-sorozatának egyik osztálya. Ennek a történelmi győzelemnek a megünneplésére az Aprilia egy különleges sorszámozott, 1500 darabból álló kiadást készített Stars and Stripes színben, minden motor egyedi számmal rendelkezik az üzemanyagtartályon.

AZ RS 660 LIMITED EDITIONT A SPORT SIKERE ISPIRÁLTA

A feltűnő festést az amerikai zászló ihlette, a váltakozó színek, csillagok és csíkok pedig még több vizuális ütést adnak a motor dinamikus karakteréhez. A színséma megismétli a Twins Cup bajnok versenyzőjének, Kaleb De Keyrelnek a Vallelunga versenypályán való megjelenésének különleges grafikáját. Az alkalom az Aprilia RS 660 Trophy utolsó szakasza volt, ahol meghívást kapott az amerikai földön aratott lenyűgöző győzelme elismeréseként.

MECHANIKAI GYŐZEM

Az Aprilia RS 660 Limited Edition alapcsomagja számos elemet tartalmaz a versenyváltozatból, amely olyan nagy sikert aratott a Twin Cup-ban. A funkciók közé tartozik a 100 lóerős teljesítmény, a megnövelt plexi, az együléses burkolat a karcsúbb hátsó kialakításért, valamint a szoftver, amely lehetővé teszi a gyors sebességváltó fordított működésének beállítását, így ideális a pályaversenyzéshez. Azt is jó tudni, hogy ezt a modellt nem lehet áramtalanítani.

aprilia rs 660 limited edition
Nagyobb idomzat

Aprilia RS660 900x675 4

Nem hiányzik az Aprilia RS 660 Limited Edition versenyszelleme a túlméretezett fejidommal, amely nemcsak nagyobb légáramlás-védelmet, hanem kifejezetten sportos megjelenést is biztosít.

Limitált kiadás

Aprilia RS660 900x675 7

Az üzemanyagtartályon egy plakett található a motorkerékpár sorszámával, amely tanúsítja, hogy ebből a különleges RS 660-ból, amelyet egy fantasztikus sportteljesítmény megünneplésére hoztak létre, mindössze 1500 darab áll rendelkezésre.

Gyorsváltó

software rs 660

Az Aprilia RS 660 Limited Edition olyan szoftvert tartalmaz, amely lehetővé teszi a gyorsváltó forditott irányú beállítását, így teljességet ad a pályán is. Ez azt jelenti, hogy önállóan konfigurálható, anélkül, hogy bármilyen alkatrészt kellene cserélni.

Együléses

codino rs660 le

Együléses burkolat, ami elnyújtja a hátsó rész karcsú kialakítását.

Eredeti tartozékok széles választéka

Az Aprilia RS 660 Limited Editiont úgy tervezték, hogy egy sor kiegészítőt befogadjon, amelyek nemcsak a teljesítményt, a stílust és a kényelmet javítják, hanem lehetővé teszik a versenyzők számára, hogy kifejezzék saját személyiségüket.

TUDJ MEG TÖBBET

Aprilia „csak versenyhasználatra” Akrapovič komplett kipufogórendszere: komplett kipufogórendszer karbon terminállal, amelyet kizárólag pályán való használatra terveztek, és mint ilyen, közúti használatra nem engedélyezett. Rendkívül könnyű, optimalizálja a motor hangját és a kéthengeres teljesítményét, hogy a versenyzők a maximumra tudják állítani az RS 660-ukat. A készlet tartalmaz egy saját térképekkel programozott motorvezérlő egységet és szoftvert, amely lehetővé teszi a gyors váltást fordított váltási mintában (ez külön is kapható).

Aprilia tanúsítvánnyal rendelkező Akrapovič komplett kipufogó: a közúti tanúsítvánnyal rendelkező teljes rendszer, amely javítja a kerékpár teljesítményét, hangját és megjelenését.

Fordított váltás módosító szoftver: lehetővé teszi a Gyors váltást fordított mintában, egyszerűen egy szoftver betöltésével, ahelyett, hogy bármilyen alkatrészt kellene cserélnie.

Kuplung- és fékkar: tuskó-alumíniumból készült, állítható, és még egy sportos elemmel ruházza fel a kerékpár megjelenését.

Kerékmatricák: a csatorna küllőire helyezhető a még agresszívebb megjelenés érdekében

 

További modellek

rs 660 2

RS 660 35KW E5

rs 660 2

RS 660 E5