Benelli Leoncino 500 Trail

2.683.000 Ft

VESPA ÁRUHÁZ SÁRVÁR – TERMÉK LEÍRÁS

BENELLI LEONCINO 500 TRAIL

Benelli Leoncino 500 Trail, a Benelli modern-klasszikus motorkerékpárjának "terepes" változata, egy olyan motorkerékpár, amelyet tiszta szórakozásra terveztek mindenféle vezetési körülmények között, aszfalton és nehezebb útvonalakon egyaránt. Egy sportos kétkerekű, amelyet 2023-ra megújult esztétikával javasolnak, még dinamikusabb és modernebb, köszönhetően az új grafikának, az új tank lökhárítóknak, amelyek most már tónusban és rendkívül magával ragadó stílusúak, valamint a tankra rajzolt ív stíluselem új fekete színének, amely eleganciát és sportosságot kölcsönöz neki. Ami az utcai változatot illeti, a Benelli Leoncino 500 Trail 2023-tól sötét matt szürke színben megjelent.

A Leoncino 500 Trail osztozik az utcai változattal az 500 köbcentiméteres, kéthengeres, folyadékhűtéses négyütemű motoron, amely most az Euro 5 előírás szerint frissített, 47,6 LE (35 kW) teljesítményű 8500-as fordulatszámon és 46 Nm (4,6 kgm) nyomatékú 6000-es fordulatszámon.

A váz acélcső rácsos, amelynek vége a tank alatt rejtőzik. A jellegzetes íves formájú fényszóró LED-technikával rendelkezik, a műszerek pedig teljesen digitálisak. A motorkerékpár első sárvédőn is megtalálható az Oroszlán grafika, mint a többi motorkerékpár a kínálatban.

További információk

Szín

Ezüst

Vélemények

„Benelli Leoncino 500 Trail” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük