Benelli 502C

A Benelli 502C egy rendkívül népszerű és stílusos modern cruiser motorkerékpár, amely kiemelkedő teljesítményt és kényelmet nyújt. Az egyedülálló külső és a modern technológia ötvözése teszi lehetővé, hogy ez a modell elnyeri szinte minden ember figyelmét.

A 502C-t egy erős 500 köbcentis, kéthengeres nyomatékos 4 ütemű motor hajtja, amely 48 lóerős teljesítményre képes. A motor tökéletesen megfelel mind a városi, mind az országúti vezetési körülményeknek. Az 500-as cruiser kiválóan vezethető, a szuper rugózással rendelkezik.

Az ergonómikus ülések, a magas és széles kormány a kényelmes vezetési pozíciót és a dögös kinézetét segítik. Az elegáns és modern formatervezés azonnal szemet szúr, és a kényelmes utazás pedig garantált. Az ABS-es fékrendszer és a LED-es világítás további biztonsági szempontokat jelentenek.

Benelli 502C motorodat megvásárolhatod Benelli webáruházunkban. Válaszd ki a neked tetsző modellt és vásárold meg most! Ha szeretnéd, akkor házhoz szállítják új Benelli motorodat! 🙂

Összesen 1 találat