Benelli 752S

A Benelli 752S egy elegáns és sportos motor, amely magában hordozza az olasz dizájn és a teljesítmény iránti szenvedélyt. Az erőforrás a 754 ccm-es, kéthengeres, folyadékhűtéses motor, amely 76 lóerő teljesítményt és 67 Nm nyomatékot biztosít. A hatfokozatú sebességváltó könnyű és sima váltást biztosít, így a vezető magabiztosan tudja használni a motor erejét.

A csőváz és a rugózórendszer tökéletesen egyensúlyozza a sportos és kényelmes vezetés élményét. Az ergonomikus ülés kényelmes és biztos tartást nyújt a vezetőnek, a kijelzők pedig pontosan mutatják az összes fontos információt.

Az összességében őszinte, megbízható és sokoldalú Benelli 752S könnyen kezelhető, és alkalmas mindennapi használatra, valamint hosszabb utakra is. Egy olyan motor, amely nem csak az utakon tűnik ki a megjelenésével, hanem a vezetés élményével is magával ragadja a rajongóit.

Benelli 752S motorodat megvásárolhatod Benelli webáruházunkban. Válaszd ki a számodra tetsző színben és vásárold meg most új Benelli 752S-edet! Ha szeretnéd, akkor házhoz szállítjuk is neked új 752S-edet!

Összesen 1 találat