Benelli Imperiale 400

A Benelli Imperiale 400 egy klasszikus motorkerékpár, amely stílusos megjelenésével és karakán teljesítményével figyelemre méltó. A motor hagyományos kialakítása és megbízható motortechnológiája ideálissá teszi azok számára, akik szeretnék megtapasztalni a régi idők varázsát modern technológiával fűszerezve.

Az Imperiale 400 motorja egy 374 köbcentis, egyhengeres, léghűtéses motor, amely 21 lóerős teljesítményre és 29 Nm nyomatékra képes. Az öt fokozatú sebességváltó és a könnyen kezelhető kuplung segítségével az Imperiale 400 sima és könnyed vezetést kínál.

A Benelli stílusa az Imperiale 400-on is jól látható, a motor modern elemekkel ötvözi a klasszikus motorkerékpár designját. A hátsó teleszkópok, az időtlenül elegáns sebességmérő, a selymesen futó váz, mind hozzájárulnak a motor jellegzetes megjelenéséhez.

Az Imperiale 400 könnyen használható és karbantartható motor, amely nagyszerű választás lehet mind a kezdő, mind a tapasztalt motorosok számára. Ha stílusos és megbízható motorra vágyik, amely a régi idők eleganciáját modern kényelemmel párosítja, akkor az Imperiale 400 lehet az Ön álom motorkerékpárja.

Benelli Imperiale 400 motorodat megvásárolhatod most Benelli webáruházunkban. Válaszd ki a számodra leginkább tetsző Benelli Imperiale 400 motorodat és rendeld meg most! Ha szeretnéd, akkor házhoz is szállítjuk neked a szeretett új motorodat!

Összesen 1 találat