palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Benelli TRK 251

A Benelli TRK 251 egy könnyű, sportos kialakítású túra-enduró motor, amely ideális választás lehet azoknak a motorosoknak, akik szívesen fedezik fel az utakat, legyen szó a városi forgalomról, vagy az aszfalton kívüli könnyebb terepen. Az olasz motorgyártó, a Benelli cég az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a motorosok körében, és a TRK 251 is azt bizonyítja, hogy a Benelli folyamatosan fejleszti a termékeit.

Az alapvető tulajdonságok tekintetében, a TRK 251 egy könnyű motor, amelynek súlya mindössze 153 kg, ezért nagyon könnyen kezelhető. Az ülésmagassága 810 mm, így megfelelő magasságú ahhoz, hogy a motorosok kényelmesen és stabilan üljenek rajta. A motor erőforrása egy 249 cm³-es egyhengeres, folyadékhűtéses motor, amely 25 lóerős teljesítményt képes nyújtani. Ez elegendő erőt biztosít az utakon való könnyed közlekedéshez, ahol a motorosok élvezhetik a motorozás élményét.

A TRK 251 kialakítása nagyon hasonlít a Benelli nagyobb modellekéhez, és hasonló stílusjegyekkel rendelkezik, mint a TRK 502 vagy a Leoncino. A motor kialakítása sportos és modern, de ugyanakkor robosztus és masszív. Az első teleszkópok átmérője 41 mm, a hátsó rugóstag pedig 50 mm átmérőjű. Ezek együtt egy stabil és biztonságos motoros élményt biztosít az utakon.

A Benelli TRK 251-nél a gyártó a biztonságra is nagy hangsúlyt fektetett. A motorosok számára fontos biztonsági funkciók, mint a LED világítás, az ABS rendszer, és az üzemanyag-szintjelző a motor alapfelszereltségébe tartoznak. A motor önindítós és a sebességváltó hatfokozatú, ami nagyon könnyűvé teszi a vezetést.

A Benelli TRK 251 egy kiváló választás lehet azoknak a motorosoknak, akik szeretnének egy sportos és modern motorral közlekedni, és élvezni a motorozás élményét. A könnyű kezelhetőség és a biztonsági felszereltség, úgymint az ABS rendszer, megfelelővé teszik a TRK 251-et a kezdő motorosok számára is, akik még csak most ismerkednek a motorozás világával.

Összesen 1 találat