Vespa GTS Super 300 2023

A Vespa GTS Super 300 robogó a legendás olasz márka egyik csúcsmodellje, amely magában hordozza a Vespa hagyományos eleganciáját és stílusát, miközben modern technológiával és erőteljes teljesítménnyel rendelkezik. A 2023-as modelt számos új futóművel, kulcsnélküli indítás funkcióval, új műszerfallal és néhány apróbb esztétikai módosítással adta ki a gyártó.

A GTS Super 300 a Vespa GTS sorozatának legnagyobb motorjával van felszerelve, amely egy 278 köbcentiméteres, egyhengeres, négyütemű motorral rendelkezik. Ez a motor képes akár 24.8 lóerőre és 26 Nm nyomatékra is, ami jelentős teljesítményt kínál a városi közlekedéshez és hosszabb utakhoz is.

A robogó a hagyományos Vespa stíluson kívül számos modern funkcióval is rendelkezik, például az ABS fékrendszerrel, kipörgésgátólóval, az elektronikus sebességmérővel, az USB töltővel és az állítható hátsó rugózással. A robogó további előnye, hogy környezetbarát, hiszen a modern motor a szigorú Euro 5 kibocsátási normáknak is megfelel.

A Vespa GTS Super 300 robogó tökéletes választás azok számára, akik a kényelmet, a stílust és a modern technológiát keresik, miközben erőteljes és megbízható járműre vágynak. Az ikonikus megjelenésével és magas színvonalú kivitelezésével a Vespa GTS Super 300 robogó egy igazi stílusikon, amelyet a Vespa rajongók imádnak.

Összesen 1 találat