palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Kapcsolat

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Vespa Primavera S 50

A Vespa Primavera S 50 a klasszikus Primavera stílusos és modern változata, amely tökéletes választás a városi közlekedéshez. Az elegáns dizájn és az erőteljes motor tökéletes kombinációja, ami garantálja a magas teljesítményt és az élményt az utakon. Az első osztályú minőségű anyagok és a kiváló kidolgozás a Vespa hagyományaihoz hűen készülnek, így a Primavera S nemcsak szép és modern, de tartós és megbízható is.

Az 50-es motor erőteljes és könnyen kezelhető, így a vezetési élmény kivételes. A veszprémiek és a közeli városok lakói számára tökéletes választás a napi közlekedésre, mivel kényelmes és biztonságos utazást kínál a városi forgalomban. A modern technológia és a klasszikus megjelenés tökéletes kombinációja teszi a Primavera S-t a Vespa rajongók kedvencévé.

A Vespa Primavera S 50 a városi életben való közlekedés luxus élményét kínálja, és tökéletesen illeszkedik a modern városi életmódhoz. A Vespa hagyományos értékeit ötvözi a modern technológiával, és a legmagasabb szintű minőséget kínálja. A Primavera S egy igazi divatikon és egy igazi Vespa, amelyre büszkék lehetünk.

Összesen 1 találat