palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Kapcsolat

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Aprilia

Az Aprilia az egyik legismertebb és legelismertebb motorkerékpár és robogó márka a világon, amely több mint 70 éves történelemmel rendelkezik. Az Aprilia motorkerékpárok kiemelkedő minőségükről és teljesítményükről ismertek, amelyek az igényes motorosok számára készültek. Az Aprilia motorkerékpárok tervezése és gyártása a legkorszerűbb technológiákon alapul, hogy minden modelljük kiemelkedjen a mezőnyből.

Az Aprilia a szupersport motorok szakértője, de széles körű választékot kínál az összes motorosnak. Az Aprilia motorok az erőteljes motorok mellett a legmodernebb biztonsági funkciókkal is rendelkeznek, például az APRC (Aprilia Performance Ride Control) rendszerrel, amely egy intelligens vezérlőegység által vezérelt rendszer a motorvezetési élmény optimalizálásához.

Az Aprilia motorok nemcsak kiváló minőségükről ismertek, hanem a látványos designjukról is, amelyet az Aprilia világhírű tervezői készítettek. Az Aprilia motorok elegáns, sportos és modern stílusa minden motoros figyelmét felkelti.

Az Aprilia robogók a tökéletes választás azok számára, akik stílusos és megbízható közlekedési eszközt keresnek a városi forgalomban. Az Aprilia robogók kiválóan teljesítenek a városi közlekedésben, és gyorsan és könnyedén lehet velük haladni a zsúfolt utakon. Az Aprilia robogók a kiváló minőségű anyagok és a legújabb technológiai megoldások felhasználásával készülnek, így biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át kiválóan fognak Téged szolgálni. Válaszd ki a számodra leginkább tetsző modellt és vásárold meg most Aprilia webshopunkban most!

Mind a(z) 7 találat megjelenítve