palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Robogók

A robogók népszerű közlekedési eszközök, amelyek számos előnnyel járnak az autókhoz vagy akár más motorkerékpárokhoz képest. Elsősorban a városi közlekedésben nyújtanak kényelmet és hatékonyságot, hiszen könnyen manőverezhetőek, és nem kell aggódni a dugók miatt. A robogók kisebb mérete miatt könnyebben parkolhatóak és tárolhatóak is, ráadásul az üzemanyagfogyasztásuk is jóval alacsonyabb, így gazdaságosabbak az autókhoz képest.

A robogók azonban nemcsak a városi közlekedésben bizonyulnak előnyösnek, hanem a vidéki utakon is jól teljesítenek. Könnyűek és általában alacsonyabb végsebességük miatt kényelmes utazást biztosítanak, miközben gazdaságosak maradnak. Több robogómodell esetében magasabb ülés pozíció is választható, így a vezetők könnyed vezethetőséget nyújtanak.

A robogók tehát tökéletes közlekedési eszközök lehetnek mindennapi életünkben. Kényelmesek, gazdaságosak és könnyen kezelhetőek, mindezek mellett számos modell és design közül választhatunk, hogy a saját stílusunknak megfelelően közlekedhessünk.

Nézd meg az általunk forgalmazott robogókat, mert találsz közöttük sportosat, elegánsat és klasszikust benzines vagy elektromos hajtással is. Válaszd ki a számodra leginkább tetsző robogót és vásárold meg most!

Forgalmazott márkák: Aprilia robogók, FB Mondial robogók, Keeway robogók, Piaggio robogók, Romet robogók, Vespa Robogók

1–9 termék, összesen 20 db