palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

TGB Blade 1000

Fejlett technológia prémium felszereltséggel

A TGB Blade 1000 a gyár legnagyobb quadjának legújabb generációja. Az új Blade 1000 ráncfelvarráson esett át, új hi-lite LED-es első lámpákkal, amelyek egy agresszívabb első karosszériaelemben foglalnak helyet. Az új első lámpák LED-es fényszalagokat is tartalmaznak.
Az új TGB Blade 1000 motorja új profilú vezérműtengelyeket tartalmaz, amelyeket kifejezetten az alsó nyomaték növelésére és lineárisabb teljesítménygörbe kialakítására terveztek. Ez az új frissítés nagyobb hasznos teljesítményt biztosít a motoros számára minden vezetési körülmények között. Akár terepen, akár vidéki túrákon próbálod ki a gépet, a Blade 1000 az egyik legjobb a piacon.*

*Az extrák a modell függvényében változhatnak

tgb blade 1000 sárga-fekete

TGB Blade 1000 a teljesitmény új fogalma

Iparágvezető független felfüggesztés megadja azt a flexibilitást, amelyet egy kaland során át szeretnénk élni. Megállithatatlan erő és tökéletes kezelhetőség jellemzi. 

tgb blade 1000 piros-fekete

Bármilyen tereppel megküzd

A kimagasló, 83 lóerős teljesitménnyel és az erősitett alkatrészekkel együtt még több szórakozást tud nyújtani, mint korábbi társai. 

TGB Blade 600

Digitális műszerek

Iparági vezető dizájnnal megalkotott TFT kijelzőn könnyen olvashatók a legfontosabb információk, amelyre szükséged lehet.

TGB Blade 600
tgb blade 1000 motor

Erő, amire szükséged van

A 997 köbcentiméteres blokkal képes leszel tartani az iramot a terepen, bármilyen nehéz is az. A négyütemű, folyadékhűtéses blokk magas teljesitményt, és alacsony fordulatszámon rendelkezésre álló nyomatékot ad. A kifinomult befecskendező rendszerrel, a hozzáigazitott CVT váltóval garantált és egyenletes elindulásod lesz.

TGB Blade 600 szervokormány

Elektromos szervókormány

A három fokozatban állitható szervókormány segit abban, hogy mindig a legjobb segitséget kapd a motortól. Kikapcsolt állapot mellett alacsony és magas rásegitést kaphatsz, ami minden lehetőségben optimális beállitást tesz lehetővé.

tgb blade 1000 cvt

Kiváló hajtáslánc

A kifinomult működésű CVT váltó mellett hátsó és összkerékhajtás, differenciálzár közül választhatsz az közlekedés során. Ezáltal mindig a legjobb fokozatokban tudod használni a kimagasló terepképességek mellett.

TGB Blade 600 Feel The Thrill 1 ATV Vehicle

TGB Blade 1000 a terepjáró

A 295 mm-es hasmagasság nagyfokú szabadságot tesz lehetővé az úttalan utak felfedezésében. Az ehhez kapcsolódó 52 fokos első terepszög kiemelkedő terepadottságokat ad a quadnak.