palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

TGB Blade 600

A legstrapabíróbb és legerősebb Quad, amelyet Önnek építettek

A kívül-belül új mérnöki megoldásokkal, a TGB Blade 600 erős 43 lóerős elektronikus üzemanyag-befecskendezéses motorral, elektronikusan vezérelhető, zárható első differenciálművel, kiváló szervokormány vezérléssel van felszerelve*, amely extrákra mindig számíthatsz.*

*Az extrák a modell függvényében változhatnak

TGB Blade 600

Bármilyen út megnyílik előtte

A TGB Blade 600 az egyik legsokoldalúbb ATV az iparágban.
A legújabb mérnöki tervezésű, teljes LED-es fényszórókkal növeli a láthatóságot a munkaterület vagy az utak megvilágításával. Az első rács új, innovatív elrendezése a tisztítást könnyebben hozzáférhetővé és könnyen kezelhetővé teszi.
Több ezer ember bizalmat szavazott neki. A TGB Blade 600 egy lehetőség számodra, hogy többet játsszon és többet tegyen.

TGB Blade 600

Hatékony fékezés

Nem számit a terep a sebesség vagy a tömeg, a TGB Blade 600 megáll, ha azt szeretnéd. A tárcsafékekkel szerelt fékrendszer biztonságos megállást biztosit, amikor a határokat feszegeted.

TGB Blade 600

Digitális műszerek

Iparági vezető dizájnnal megalkotott TFT kijelzőn könnyen olvashatók a legfontosabb információk, amelyre szükséged lehet. 

TGB Blade 600
tgb blade 600 motor

Erő, amire szükséged van

A 600 köbcentiméteres blokkal képes leszel tartani az iramot a terepen, bármilyen nehéz is az. A négyütemű, folyadékhűtéses blokk magas teljesitményt, és alacsony fordulatszámon rendelkezésre álló nyomatékot ad. A kifinomult befecskendező rendszerrel, a hozzáigazitott CVT váltóval garantált és egyenletes elindulásod lesz. 

TGB Blade 600 szervokormány

Elektromos szervókormány

A három fokozatban állitható szervókormány segit abban, hogy mindig a legjobb segitséget kapd a motortól. Kikapcsolt állapot mellett alacsony és magas rásegitést kaphatsz, ami minden lehetőségben optimális beállitást tesz lehetővé.

tgb blade 600

Kiváló hajtáslánc

A kifinomult működésű CVT váltó mellett hátsó és összkerékhajtás, differenciálzár közül választhatsz az közlekedés során. Ezáltal mindig a legjobb fokozatokban tudod használni a kimagasló terepképességek mellett. 

TGB Blade 600 Feel The Thrill 1 ATV Vehicle

TGB Blade 600 a terepjáró

A 270 mm-es hasmagasság nagyfokú szabadságot tesz lehetővé az úttalan utak felfedezésében. Az ehhez kapcsolódó 52 fokos első terepszög kiemelkedő terepadottságokat ad a quadnak.