Vespa Szerviz Sárvár

Hivatalos Vespa Szervizünk segít tökéletes állapotban tartani a kis kedvencedet!

Számodra is fontos, hogy kis kedvenced egy igazi Vespa-hoz illő állapotban maradjon?

Eleged van a hozzá nem értő drága szervizekből?

Ha a fentiek közül bármelyikre is igen a válaszod, akkor jó helyen jársz!

Hivatalos Vespa szervizünk magasan képzett és tapasztalt szerelői, gyári szervizleírások, útmutatók és eszközök használatával tartják karban kis kedvenced. Így biztos lehetsz abban, hogy Vespa-d karbantartási munkái mindig a legjobb kezekben van.

A Vespa szervizünk egy olyan hely, ahol a motorosok számára megbízható és hatékony szolgáltatásokat kínálunk. Szervizünk csapatában szakértő szakemberek dolgoznak, akiknek széleskörű tapasztalatuk van a Vespa robogók javításában és karbantartásában. A szervizünk a legkorszerűbb eszközökkel és technológiával rendelkezik, így garantálja a gyors és hatékony munkavégzést.

A Vespa szervizünk szolgáltatásai közé tartozik az általános karbantartás, a motorolaj csere, a kerékcserék, a fékrendszerek és a kipufogó rendszer javítása, az elektromos rendszer javítása, valamint a teljes motorfelújítás…stb. A Vespa szervizünk csak gyári Vespa gyári alkatrészeket és tartozékokat  szerelünk be.

A Vespa szervizünk célja, hogy a Vespád mindig biztonságos és megbízható utazási élményt biztosítson!  Segítséget nyújtunk a robogód hatékony karbantartásában és javításában. A szerviz csapatunk mindig készen áll a segítségnyújtásra, hogy a robogóddal minél hamarabb újra az utakon lehessenek.

Do you speak Vespa?

Foglalni szeretnél időpontot a Vespádnak?

Hívj minket bátran! Vespa Sárvár – a barátságos motorkereskedés és szerviz

Vespa szerviz Sárvár

Motorok jogosítvány kategóriák szerint: AM, A1, A2, A. 

Forgalmazott márkáink: Aprilia, BenelliFB Mondial, Keeway, MBP, Moto Guzzi, PiaggioVespa

Miért érdemes új motor vásárlása mellett dönteni? Ha érdekel, nézd meg a használt piacról szóló cikkünket!

Nézd meg az összes robogónk itt: Robogóink és elektromos robogóink