palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Benelli Motorok

A Benelli márkanév az 1911-ben alapított olasz motorgyártó vállalkozás neve, amely ma is a motorkerékpározás szenvedélyének szenteli magát. A Benelli modellpalettájában szerepelnek mindenféle motorkerékpár típusok, úgy mint naked, sport, touring és adventure modellek. Az új Benelli modellek modern technológiákat és kiemelkedő teljesítményt kínálnak, miközben megőrzik a márka hagyományos értékeit, mint a kiváló minőséget, a stílust és a megbízhatóságot.

A Benelli motorkerékpárok egyedülálló dizájnnal rendelkeznek, amelyek figyelemfelkeltőek és vonzóak a motorosok számára. A Benelli modellek jóminőségű alkatrészekkel és komponensekkel rendelkeznek, amelyek biztosítják a megbízhatóságot és a kiváló teljesítményt. A Benelli motorok nagy népszerűségnek örvendenek a világ minden táján, és az egyik legjobb választás a motorosok számára, akik a jó ár-értékarány mellett keresik a stílust és az innovációt a motorkerékpározásban.

Benelli motorok minden elérhető új modelljét megvásárolhatod hivatalos Benelli webáruházunkban vagy személyesen márkakereskedésünkben Sárváron. Válaszd ki a számodra leginkább tetsző Benelli motor modellt és vásárold meg most! Ha szeretnéd, akkor házhoz is szállítjuk Neked!

1–9 termék, összesen 13 db